Arrangemet

Egersund Pistolklubb ønsker å tilby pistolskyting som et arrangement til grupper.

Hos oss vil dere få mulighet til å konkurrere mot hverandre med noen av markedets beste konkurranse pistoler. Det blir skutt med 22 kaliber. Dette er pistoler uten mye rekyl. Det vil være kyndige instruktører til stede, så det er ikke nødvendig med forkunnskap om våpen. I 2014 hadde vi arrangement for damer og menn hos oss, så dette passer for alle.

Dere vil få mulighet til å skyte først på blink delt inn i lag. Vi skyter først en prøveserie av 5 skudd. Etter dette vil det bli 3 tellende runder. Max score vil være 150 poeng.

Etter dette blir det ballong konkurranse hvor alle får x antall ballonger å skyte på.

Pris pr person er kr 250,-

En må regne ca. 2 timer for besøket hos oss, alt etter hvor mange dere er.

Vi har varmestue og en står under tak å skyter. Hos oss er det nulltoleranse for alkohol. Derfor anbefaler vi at et besøk hos oss blir lagt fra starten av et arrangement. Starttidspunkt blir vi enige om. Det tas forbehold om at vi kan stille med nok mannskap.

Som tillegg til første skyting velger de fleste å få testet litt kraftigere pistoler og revolvere. Våre instruktører har et vidt spekter av egne våpen.

Dersom dette er ønskelig så må en gi beskjed på forhånd.

Vi har mulighet til å stille med pistoler i 9mm og 45 acp, revolver er hovedsakelig 38 og magnum 357.

Instruktørene stiller med egne våpen og det kan variere hva som kan være med etter hva de enkelte har. Den enkelte har med ammunisjon til sitt/sine våpen.

Priser:

- 9mm = kr 2 pr skudd

- 45 acp = kr 4 pr skudd

- Revolver 38 / 357 = kr 4 pr skudd

De fleste regner inn 100 – 200 skudd fordelt over flere våpen. Denne delen er noe helt spesielt, og noe de fleste setter stor pris på.