R u k o i l k a a m m e

Maanantaiset paastorukous-illat videolähetyksinä

eSpeciaali.net pääsivu


HUOM! Näitten sivujen palveluntarjoajan siirryttyä uuteen systeemiin, katosi valitettavasti suurin osa tästä osiosta.

"Rukoilkaamme" -videot löydät nyt täältä.Kuuleeko Jumala minua kun rukoilen?

Kuuleeko todella?

Mistä sen tiedän?

Entä jos rukoileminen on itsepetosta - parhaimmillaan vain myönteistä ajattelua?

Mutta kun Jumala ei vastaa - olisiko Jumala vihainen minulle?

Miksi rukoileminen kyllästyttää, unettaa - entä jos en tunne rukouksen salaisia lakeja

Haluatko perehtyä kuulluksi tulevien rukousten salaisuuteen?

Webcam chat at Ustream

Pastori HM Ojala lukee Myles Munroen kirjaa rukouksesta. Tässä kirjan johdanto, joka luo pohjan teoksen opetukselle siitä, mitä rukous oikein on.

Kustantaja (Kuva ja Sana) kuvaa Myles Munroen kirjaa näin:

Ihmisten maailmassa ei ole mitään niin tavallista kuin rukoileminen.
Eikä mikään ole niin salaperäistä ja väärinkäsitettyä kuin rukous.
Tässä kirjassa siitä miksi ja miten rukous maan päällä tuo vastauksia.

Kuuleeko Jumala minua kun rukoilen? Kuuleeko todella? Mistä sen tiedän? Entä jos rukoileminen on itsepetosta - parhaimmillaan vain myönteistä ajattelua? Mutta kun Jumala ei vastaa - olisiko Jumala vihainen minulle? Miksi rukoileminen kyllästyttää, unettaa - entä jos en tunne rukouksen salaisia lakeja?

Tri Myles Munroe on luennoinut rukouksesta - ja rukoillut rukousvastauksia maan päälle - ollen yksi kristikunnan nykyisiä rukouselämän syväopettajia. Hänen rukoustyötä käsittävät opetuksensa ovat tuoneet hänelle useita akateemisia arvosanoja. Ne eivät ole hänelle tärkeitä. "Jumala on antanut minulle kutsumuksen auttaa jokaista käsittämään, että toimiva, vastauksia tuova rukouselämä on armoa ja lahjaa", hän sanoo. "Tahdon opastaa kristittyjä Jumalan papeiksi ja esirukoilijoiksi: luottamussuhteessa kokemaan rukouselämän ihmeitä. Olen saanut tomun tasolla omistaa totuuden siitä, miten heikoinkin rukous maan päältä vaikuttaa Jumalan tekoihin." Näissä tekijän sanoissa paljastuu tämän teoksen tarkoitus.

Kirja jakautuu neljään osioon: Mitä on toimiva rukous * Miten valmistautua rukoukseen * Mitkä ovat rukouksen rakennusaineet * Mikä on rukouksen todellinen voima.

Rukoilkaamme! on kirjoitettu kaikille ihmisille kaikkialla, jotka pelästyksissään tai sairaina, itsensä tai toisten puolesta, syystä mistä hyvänsä kaipaavat rukouksen taitamista. Erityisen paljon kirjalla on annettavana sille, josta on alkanut tuntua, ettei juuri hänen rukouksiinsa tule vastauksia. Rukouksessa väsyneille ja uskon kanssa kamppaileville teoksessa on otetta, jota ei yleensä löydy rukousta käsittelevistä kirjoista. Rukoilkaamme! avaa rukouksen luonnollisena, haluttavana.

Katso ja kuuntele kirjan luentaa Paastorukous-illoissa.