Velkommen til Dansk-Russisk Forening Fyn

Klik her for at se udviklingen i efterårsprogrammet 2019.
Klik her for at se emner, billeder mv. fra afholdte arrangementer.
_____________________________________________________________________________________
 

5. september kl. 11
Udflugt til Tirpitz Bunkermuseum

I 1944 startede Tyskland bygning af kanonfæstningen Tirpitz som en del af Hitlers Atlantvold. Byggeriet blev ikke afsluttet på grund af den tyske kapitulation i 1945.

I 2017 åbnede kronprinsen Tirpitz Bunkermuseum, som med hjælp af stjernearkitekten Bjarke Ingels indlemmer fæstningsværket i et topmoderne museum nænsomt indpasset i klitlandskabet ved Blåvand. Her kan du opleve fortællinger og tableauer  om den jyske vestkyst og kanonfæstningen – sammen med arkitekturen og landskabet.

Se mere her: www.tirpitz.dk og www.facebook.com/vardekommune.

Vil du med, beder vi dig senest 3. september kontakte næstformand Poul Johansen på pojo1946@gmail.com med oplysning om antal samt, om du/I har plads i bilen til andre deltagere – eller om du har brug for transport.

Alle deltagere betaler selv den normale entré på 145 kr. (eller 115 kr. hvis vi er mange nok). Foreningen betaler et introduktionsforedrag. Evt. gæster, som ikke er medlemmer af Dansk-Russisk Forening Fyn, betaler desuden 30 kr. til kasserer Birgit Otzen ved indgangen. Der kan købes frokost mv. på museet.

Vi mødes kl. 11:00 ved indgangen til museet.

Adresse:
Tirpitzvej 1, Blåvand.