Vanaf 1 januari 2023 rekenen wij een bijdrage aan van €5 per maand voor de poetshulp.


Voor een gebruiker die 4u poetshulp neemt per week, betekent dit dat één uur poetshulp opslaat met 32 eurocent en dus uitkomt op €7,52 per uur netto. Dit is prijsstijging van net geen 4,5% na ACHT jaar (de prijs van een cheque is ongewijzigd €9 sinds 2015).


De reden hiervoor is makkelijk zelf te bedenken, de covidcrisis met de uitgaven voor beschermingsmateriaal, stijging van alle mogelijke uitgaven en de explosie van de personeelskosten ook door gestegen afwezigheid door ziekte. Er is momenteel een algemene jaarinflatie van om en bij de 10%.


Wij blijven ons engageren voor betrouwbare en kwaliteitsvolle

huishoudhulp in Dendermonde en omstreken!!


Wij zijn te bereiken via e-mail: info@dcdender.be / Facebook DC Dender 52/201218Onze werknemers staan dagelijks voor u klaar om een handje te helpen bij uw huishoudelijke taken. Enkele taken: schoonmaken, bereiden van uw maaltijden, strijken, boodschappen doen,...

Voor één dienstencheque kan u van één uur huishoudhulp genieten. Een dienstencheque kost 9,00 EUR en is geldig gedurende 1 jaar.

We zijn steeds op zoek naar gemotiveerde mensen. Werkt u of uw poetsvrouw momenteel 'in het zwart' ? Wij begeleiden u graag bij de omschakeling naar dit voordelige en legale systeem.