Welkom op de website van toneelvereniging De Plankeniers uit Ravels (België).Bedankt aan alle toeschouwers van "De Bemoeial" deze afgelopen weken ! We hopen alvast dat u er net zo veel van genoten hebt, als wij er plezier aan beleefd hebben.

In februari staan we terug op de planken in De Wouwer met:


2017-1 Vleermuizenissen
Vleermuizenissen
Een komisch avontuur
op 4, 8, 10, 11 en 12 februari 2017 in GC De Wouwer

2017 is voor De Plankeniers een feestjaar !

We vieren dit jaar onze 40e verjaardag en willen er meteen goed invliegen !  En dat doen we meteen met een dolkomisch stuk in een regie van Stijn Van De Wiel: Vleermuizenissen !

Het verhaal: alle collega's van de firma Denaeyer worden door hun directeur verplicht om aan een teambuilding annex overlevingstocht deel te nemen, dit om de maturiteit van de werknemers te laten ontplooien. Door de felle regen zijn ze verplicht te schuilen in een grot, maar na een aardverschuiving is de terugweg geblokkeerd. Gedurende het ganse weekend zijn ze van de buitenwereld afgesloten en komen kleine en grote wrijvingen naar boeven.

Wie bij ons de smaak te pakken had van de “Fromavachecremes”, zal ook hier zeker weer een geweldige avond beleven !

Voor ons is het de 56e productie die we op de planken zetten, sinds onze oprichting in 1977. We speelden in februari 1978 onze eerste opvoering van “Een buitenkansje”, een blijspel in 3 bedrijven in een regie van Fons Van Asten.

Regie: Stijn Van De Wiel
Auteur: Wilfried Arens & Jacques Van den Bergh

Met: Sigrid Bevernage, Sander Lambrechts, Sander LauwerysenFloor LeemansMies LeemansMarie Luyckx, Lut Van HeesSoetkin Maes, Frank Van DunLut Van HeesGunter Van Hoye en Nore Van Riel.