Welkom bij De Plankeniers

Welkom op de website van toneelvereniging De Plankeniers uit Ravels (België).

Het Geheugen van water

Eindelijk kunnen we weer de planken op.
Onze spelers zijn daarom volop bezig met de repetities van dit stuk dat vorig jaar moest worden geannuleerd.

De voorstellingen zullen uiteraard doorgaan volgens de corona-maatregelen die op dat moment van toepassing zijn voor binnen-evenementen.


Op de vooravond van moeders begrafenis komen drie zussen bijeen. De confrontatie weekt het verleden los. Door de herinneringen en interpretaties daarvan leren we de zussen kennen die gevangen in hun wereld van gevoelens, frustraties en verwachtingen hun gevecht met het leven aangaan. De komst van de partner van de ene zus en de minnaar van de andere zus maken het niet eenvoudiger.

Een weetje i.v.m het stuk : In 1995 won deze komedie The Laurence Olivier Award voor Best New Comedy van The Society of London Theatre.


in een regie van Annelore Van Eyken


Speeldata:

9 - 10 - 12 - 13 - 15 - 16 oktober telkens om 20u
17 oktober om 14u (matinee!)

Toegang: 9/10 euro

Locatie: Zaal Den Eel


Wij steunen onze sponsors

2020 staat helemaal op z'n kop, wij mogen/kunnen geen voorstellingen doen maar veel lokale ondernemers hebben het extra moeilijk in deze periode.

We hebben daarom besloten om dit jaar niet rond te komen voor sponsoring en het sponsorgeld van 2020, ook als sponsorgeld voor 2021 te beschouwen. We hopen zo de jarenlange band tussen de ondernemers en de plankeniers te bestendigen en zo toch een klein beetje een hart onder de riem te steken.

Zorg voor uzelf en elkaar!

Hou nog even vol!