Acasa


UN ZAMBET INTR-O CUTIE

Intr-o cutie de pantofi puneti articole scolare sau produse de igiena corporala, jucarii sau haine pentru copii. Va invitam si anul acesta sa participati astfel la proiectul "Shoebox - Cutia de pantofi" facand un dar de Craciun celor nevoiasi...
Le primim si neimpachetate :)...

Anii trecuti, ati facut cutii pentru copii si batrani.
Anul acesta ne-am decis sa restrangem putin aria. O sa ne ocupam doar de cutii pentru copii. Desi ne-am dori sa le facem pe toate, preferam sa facem putin si bine.

Vom continua si anul acesta proiectul " Cutia de pantofi". Incep prin a multumi tuturor celor care s-au implicat in aceasta actiune si sper ca si in acest an sa fiti cel putin tot atat de multi.
 

Anul acesta incercam sa stringem cadouri pentru copii. Le vom  vom da Anei sa duca la scoala primara din comuna Tonea, jud. Calarasi. Zona este extrem de saraca, copiii sunt necajiti si provin din familii cu probleme.

 

Pentru usurinta noatra, va rugam sa aduceti cutiile impachetate. Daca nu se poate, le vom impacheta noi cu cei ce se ofera voluntari, iar acest fapt ma bucura foarte mult. Ne ajuta si cei mici. O gradinita s-a implicat in realizarea cutiilor cu ajutorul copiilor de acolo. Sarida Club a organizat activitati cu cuita de pantofi. Copii sunt fericiti ca participa direct la realizarea acestui proiect.


Orice lucru nou care poate bucura un copil este bine venit: jucarii, dulciuri, obiecte de igiena personala (de ex. sapun, pasta de dinti, periuta de dinti, deodorant, sampon, gel de dus…) vor fi toate de mare ajutor.

Va mulțumim.

 
 
 
 
UN ZAMBET INTR-O CUTIE
 
 
 
 
PRIMA NOASTRA CUTIUTA
Multumiri Mirelei si lui Dragos
 

Comments