Welkom bij Csipirkei kennel

Beste cockerliefhebbers. Ik ben Szilvia. Mijn broer Robbie met zijn gezin fokken in Hongarije uitsluitend raszuivere Engelse Cocker Spaniels. Ze hebben hele mooie honden met kleuren, die je in Nederland niet vaak ziet. Kleuren als Chocolate (and tan), Black (and tan), Liver roan (and tan) en tricolor. De pups groeien op met hun twee dochters en twee katten. Ze besteden veel zorg aan de honden en aan de pups.

Wel staat kwaliteit boven aan en ze staan garant voor de pups. Alle ouderdieren zijn getest voor erfelijke ziektes zoals PRA, HD en FN. Als de pups oud genoeg zijn en we voldoende reserveringen hebben, komen de pups met mijn broer naar ons toe. De pups hebben bij aankomst een gezondheidsverklaring, zijn gechipt, hebben alle inentingen en de rabies enting gehad, voldoende ontwormd en hebben alle papieren, zoals inentingenboekje, europees paspoort en stamboom.

Onze cockers zijn het bewijs dat uit het "oostblok" ook goede honden vandaan komen. In elke land heb je goede en slechte fokkers. Dus in elk land heb je fokkers, die helemaal verliefd zijn op een bepaald ras, maar helaas ook broodfokkers, die niet zo nauw kijken en verschillende rassen fokken met het doel zo veel en zo goedkoop mogelijk.

Als je een bepaald ras fokt met stamboom, dan ben je gebonden aan regels, die rasverenigingen en kennelclubs stellen. Zo zijn we ook gebonden aan regels, waarbij het welzijn van de ouderdieren en pups voorop staan.

We hebben zelf ook 2 cockers van hun, zij heten Kyra (black and tan) en Choice (chocolate). Zij staan ook op deze site.

Heb je interesse, bel 0624545805 of mail szilviakarnis@gmail.com

Voor referenties klik op het tabblad "gastenboekje" , "Website van onze cockers en baasjes" hiernaast, of bezoek de volgende links:

https://www.facebook.com/cockersandmore/

http://facebook.com/szilviakarnis

http://facebook.com/fotostudioszilvia

www.fotostudioszilvia.nl

Zoek je een goedkope pup? Bekijk eerst dan dit filmpje.