Organisatoren

Het Coach Café Leuven opende per 7 maart 2012 haar deuren op initiatief van Anne-Marie Walgering - De Walle en Peter Plusquin.

Anne-Marie Walgering- De Walle

M + 32 475 914426

"Luisteren is meer dan horen. Zien is meer dan kijken. Voelen is meer dan begrijpen. Coachen is verbinden en spreken vanuit het hart."

Anne-Marie geeft het Coach Café vorm vanuit haar rol als professioneel coach en vanuit haar diepe wens om mensen te verbinden, te inspireren en persoonlijk te helpen ontwikkelen. Op hun eigen manier en in hun eigen tempo. Anne-Marie coacht vanuit haar passie om mensen in hun authentieke kracht te zetten en vanuit deze innerlijke kracht doelen, ambities en dromen te realiseren. Zij is gecertificeerd Intuïtief Coach en NLP Master Practitioner; en combineert haar vaardigheden in het coachen van mensen en teams met haar brede business en people skill ervaringen. Anne-Marie werkte voorheen in diverse leidinggevende internationale marketing & sales functies in Duitsland en Nederland.

www.soulution-coaching.comPeter Plusquin

M + 32 495 185008

"Rek je geest regelmatig op, dan reik je telkens verder".

Voor Peter is het Coach Café een maandelijkse ontmoeting waar gelijkgestemden elkaar inspireren voor verdere persoonlijke groei en professionalisering. Peter is Purpose coach en trainer. En co-auteur van het boek 'In 10 stappen een heldere levensmissie. Leef in lijn met jezelf en maak het verschil'. Als coachende professional herken je vast het ongelooflijke potentieel van de tijd waarin we leven.

- Voel je het verlangen om zelf bewuster het verschil te maken?

- Wil je meer zingeving, innerlijke rust, focus, impact en plezier ervaren in je leven?

- Wil je in je rol als leider, coach of ondernemer van meer betekenis zijn?

- Ben je op zoek naar een duidelijk kompas dat je op koers houdt?

Zorg dan dat je in lijn leeft met je innerlijke purpose, je persoonlijke levensmissie, met de kern van je zijn.

www.purposecoaching.be