Organisatoren

Het Coach Café Leuven opende per 7 maart 2012 haar deuren op initiatief van Anne-Marie Walgering - De Walle en Peter Plusquin.

 
 
 
 
 
 
 
Anne-Marie Walgering- De Walle
M + 32 475 914426
 

"Luisteren is meer dan horen. Zien is meer dan kijken. Voelen is meer dan begrijpen. Coachen is verbinden en spreken vanuit het hart."

Anne-Marie geeft het Coach Café vorm vanuit haar rol als professioneel coach en vanuit haar diepe wens om mensen te verbinden, te inspireren en persoonlijk te helpen ontwikkelen. Op hun eigen manier en in hun eigen tempo. Anne-Marie coacht vanuit haar passie om mensen in hun authentieke kracht te zetten en vanuit deze innerlijke kracht doelen, ambities en dromen te realiseren. Zij is gecertificeerd Intuïtief Coach en NLP Master Practitioner; en combineert haar vaardigheden in het coachen van mensen en teams met haar brede business en people skill ervaringen. Anne-Marie werkte voorheen in diverse leidinggevende internationale marketing & sales functies in Duitsland en Nederland.

www.soulution-coaching.com

 
Peter Plusquin
M + 32 495 185008
 
"Rek je geest regelmatig op, dan reik je telkens verder". Voor Peter is het Coach Café een maandelijkse ontmoeting waar gelijkgestemden elkaar inspireren voor verdere persoonlijke groei en professionalisering. Peter volgde diverse opleidingen om zichzelf te ontwikkelen en om het beste in anderen naar boven te halen. Hij laat zich hierbij inspireren door zijn kennis over de werking van  het brein en zijn kunnen als NLP Master Practitioner. Als gecertificeerde coach begeleidt hij mensen in het verhogen van hun persoonlijke effectiviteit en in het makkelijker bereiken van hun doelen. Peter is zaakvoerder van het opleidingsinstituut Global Edutainment (www.globaledutainment.be), co-auteur van het boek 'SmartReading - lees een boek per uur' en medebezieler van EnneaDrives, een training- en coachingtraject rond het verhogen van zelfkennis en zelfsturing.