Het Houthalens Racing Team is een gezellige club waar men terecht kan voor het rijden met telegeleide wagens. Dit zowel voor electro als voor benzine (nitro) aangedreven motoren.

We beschikken over een permanent buitencircuit in asfalt met hierbij tafels waar men aan kan sleutelen. Meer info over het circuit en de faciliteiten kan je vinden onder de pagina 'Het circuit'.

De club telt momenteel een 30-tal leden, voornamelijk electro rijders en ook nog enkele benzine rijders. Iedereen is welkom bij ons, zowel de serieuze rijder welke wedstrijden wilt rijden, alsook de hobby rijder welke gewoon wat wilt komen trainen op het circuit.

We organiseren jaarlijks een vijftal clubwedstrijden. Ook hier kan iedereen terecht, van beginnende rijder tot de ervaren piloot. Heb je een wagentje staan en wil je eens meemaken hoe zo een wedstrijd verloopt? Geef een seintje, kom op voorhand eens langs en dan kan je zeker eens een keer meedoen om te kijken hoe het je bevalt!

Enkele van onze leden zijn ondertussen al ervaren rijders. Zit je met een vraag? Spreek één van deze mensen aan en ze helpen je graag verder.

HOE LID WORDEN

Je kan je inschrijven bij Eric.

Eric is zaakvoerder van MINIshop in Hasselt, de speciaalzaak voor de veeleisende modelracer.

Adres van MINIshop : Kiewitstraat 189 te Hasselt.

Openingsuren:

maandag en donderdag van 14h00 tot 21h00 / dinsdag en vrijdag van 14h00 tot 18h00

Gesloten op zaterdag, zondag, woensdag en feestdagen

Wanneer u lid word van HRT ontvangt u:

- Een sleutel tot de omloop zodat U kan rijden wanneer U wil op een prachtige omloop

(voor wagens met benzine-motoren van 8.00 tot 20.00 u.)

- Gratis deelname aan alle clubwedstrijden tellende voor het clubkampioenschap

- U bent verzekerd tijdens de wedstrijden

- Het belangrijkste is dat U lid bent van een gezellige vriendenclub