INICI


                                                                         

   Vos recordem que encara està oberta la matrícula per al curs 2019-2020. Pots passar-te pel centre i conéixer tota l'oferta formativa, de dilluns a divendres, de 18 a 21 hores

  


EIXIDA A VALÈNCIA DE L’ESCOLA D’ADULTS

L’últim divendres del passat maig els professors i més de 50 alumnes de l’Escola d’Adults de l’Alcúdia van realitzar una excursió a la ciutat de València. Visitarem dos dels edificis més emblematics i representatius de tots els valencians: l’Ajuntament i el Palau dels Borja, seu de les Corts Valencianes. 
Després de dinar ferem la visita a l’Església de Sant Nicolau de Bari, una de les més antigues de València i de les més riques pictòricament, on van poder admirar els frescos que han segut restaurats recentment, les taules de Joan de Joanes i la taula central de l’altar major de Josep Vergara.
L’experiència resultà molt divertida, enrequidora i al mateix temps amb sorpresa per visitar lloc desconeguts que tenim tant prop de nosaltres i amb predisposició de repetir per altres llocs del nostre patrimoni.
Video de l'excursió:

Ja han finalitzat amb gran  èxit la setena i huitena  edició del programa APPTIVADOS celebrades els dies 17 i 19 i 24 i 26 de maig. respectivament. Grans Apptivats és una proposta formativa finançada per Fundació Vodafone, i coordinada per Fundación Esplai, i desenvolupada en els centres de la Red Conecta, un projecte per la inclusió social a través de la tecnologia.

Pots veure el vídeo de l'excursió en el següent enllaç:

Contador de visitas