Uw nieuwe toekomst?

Start je eigen business op

Het businessmodel van Herbalife is gebaseerd op netwerkmarketing. Herbalife is lid van DSA. Er zijn twee soorten van inkomens, directe en indirecte. Met directe inkomsten bedoelen we inkomsten die je ontvangt door de verkoop van Herbalife voedingssupplementen. Indirecte inkomsten ontvang je via je netwerk van distributeurs. Je tekent geen contract, maar je hebt een licentie, die je toelaat om wereldwijd met Herbalife te kunnen samenwerken als Onafhankelijk Distributeur. Er zijn geen aankoopverplichtingen en je kan kosteloos stoppen wanneer je dat wenst. Je bent volledig vrij om te kiezen op welke manier je wil werken, maar je staat er niet alleen voor.

Opleidingen worden namelijk voorzien. Ze zijn niet verplicht, maar wél noodzakelijk, als je wil leren hoe je een soliede thuisbusiness opbouwt. De ervaringen van “31 jaar business doen” worden doorgegeven en gecoacht.

Bijverdienen in ons bedrijf wil zeggen dat je zelf beslist hoeveel tijd je besteedt aan dit werk van thuis uit. Resultaten en succes zijn dus afhankelijk van je eigen inzet en motivatie en je moet ook begrijpen dat het tijd en inspanning vraagt om een inkomen op te bouwen en je mag zeker in het begin geen onrealistisch grote bedragen verwachten.

Deze zakelijke mogelijkheid van Herbalife Business wordt aangeboden door de onafhankelijke Distributeur Leopold CVERLE, Zomerstraat 16, B-3500 HASSELT,

BTW BE0697 551 447.

De aanbieder van de zakelijke mogelijkheid is Herbalife International (Belgium) N.V., 4 Rue de la Presse, 1000 Brussel. De verkochte goederen zijn voedingsproducten, verzorgingsproducten of cosmetische producten. De transacties worden uitgevoerd door deelnemers als hoofduitvoerenden.

* © 2016/2021 Created by Be Well Free * * PRIVACY POLICY *