Welkom

De volgende werkmiddag is op zaterdag 1 juni 2024
Doe je een keer mee? Klik dan HIER.


Welkom op de site van de Beheergroep Buurtbewoners Beatrixpark.

Een groepje bewoners uit de Muziekwijk en de Kruidenwijk voert kleinschalige beheerwerkzaamheden uit in het park. Dat begon onder begeleiding van Landschapsbeheer Flevoland. Zij kregen echter de smaak te pakken en er werd besloten om zelfstandig verder te gaan onder de naam: Beheergroep Buurtbewoners Beatrixpark.

De beheergroep is voor komende werkzaamheden op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Je hoeft geen groene vingers te hebben. Het is vooral belangrijk dat je het leuk vindt om lekker buiten in het park bezig te zijn. Gezelligheid, een frisse neus, drinken met een koek erbij, en tegelijk de natuur in het Beatrixpark een handje helpen: dat kan de BBB je bieden. Het is ontspannend en minstens zo goed voor lijf en leden als een bezoek aan de sportschool.

Ik wil best helpen. Nodig mij maar uit.  Via deze link kun je regelen dat je vanaf de eerstvolgende werkmiddag vrijblijvend wordt uitgenodigd. 

Foto's (en filmpjes) van gebeurtenissen in het Beatrixpark. Klikken op de plaatjes opent een hele serie. Deze serie laat zien dat bij het onderhoud van het park een paard wordt ingezet. Vooral als de grond erg drassig is, maken bosbouwmachines enorme ontsierende sporen in het park. Een paard heeft dat probleem niet. 

Werkmiddag 1 april 2023

Werkmiddag 4 maart 2023

Werkmiddag 4 februari 2023

Werkmiddag 7 januari 2023

Zaailingen oogsten  3 december 2022.

Oogstdag 8 januari 2022.