Welkom

Welkom op de site van de Beheergroep Buurtbewoners Beatrixpark.

Een groepje bewoners uit de Muziekwijk en de Kruidenwijk voert kleinschalige beheerwerkzaamheden uit in het park. Dat begon onder begeleiding van Landschapsbeheer Flevoland. Zij kregen echter de smaak te pakken en er werd besloten om zelfstandig verder te gaan onder de naam: Beheergroep Buurtbewoners Beatrixpark.

Sindsdien is het zo dat Iedere eerste zaterdag van de maand de BBB aan de slag gaat met en voor de natuur in het Beatrixpark. Dat is prettig en ontspannend en minstens zo goed voor lijf en leden als een bezoek aan de sportschool.

Ik wil best helpen. Nodig mij maar uit. Via deze link kun je regelen dat je vanaf de eerstvolgende werkmiddag vrijblijvend wordt uitgenodigd.

Foto's (en filmpjes) van gebeurtenissen in het Beatrixpark. Klikken op de plaatjes opent een hele serie. Deze serie laat zien dat bij het onderhoud van het park een paard wordt ingezet. Vooral als de grond erg drassig is, maken bosbouwmachines enorme ontsierende sporen in het park. Een paard heeft dat probleem niet.

Werkmiddag 1 augustus 2020.

Werkmiddag 4 juli 2020.

Werkmiddag 6 juni 2020, weer voorzichtig aan de slag na de corona-lockdown.

Werkmiddag 7 maart 2020.

Regen in februari.

Werkmiddag 1 februari 2020.

Werkmiddag 14 januari 2020.

Werkmiddag 7 december 2019.

Natuurwerkdag 2 november 2019.

Werkmiddag 5 oktober 2019.

Werkmiddag 7 september 2019. Met wethouder Jan Hoek en gebiedsregisseur Gerard Kok.

Hier gewoon wat mooie park foto's.