CICLE DE REPRESENTACIONS de CaixaEscena coordinades per Avecteatre

"En la vida tot és comunicació. I el teatre és la seua manifestació creativa i humana més rica i complexa."

CICLE DE REPRESETACIONS CAIXAESCENA

Després del treball realitzat pels alumnes dels nostres centres, pels professors/professores, i pels assessors pensem que estaria bé donar a conéixer a tota la comunitat educativa la tasca realitzada. Per això us invitem a visitar les pàgines de cada centre i els recursos multimèdia que hem 

desenvolupat perquè tothom conega els resultats: Per veure les fotos del muntatge entreu al FLICKR (si teniu fotos bones envieu-nos-les); per als vídeos YOUTUBE  (estem preparant un vídeo general. Esteu atents!!!); per als cometaris al BLOG

 

INAUGURACIÓ A ALAQUÀS 2 de maig de 2007

Per al dia de la inauguració tindrem moltes sorpreses que anireu descobrint a poc a poc. De moment us convoquem al Teatre de l'Escola de Música d'Alaquàs  (Avinguda del País Valencià nº 9 - Alaquàs) a les 19.00 hores on podrem gaudir de la versió "En el bosque de Verona Land"  (versió lliure de Romeo i Julieta) a càrrec de Opteatrhelios del Col·legi Hèlios de L'Eliana. Després vindran els actes d'inauguració al Castell d'Alaquàs, i tancarem la festa del Teatre en l'Educació a les 20.30 h. amb l'obra "Cucucopardalòpolis" (versió de Les aus d'Aristòfanes) pel grup de teatre de l'IES Tirant lo Blanc de Torrent.

  

MOSTRA A L'ELIANA 3, 4 i 11 de maig de 2007

La Mostra continuarà seguidament a l'Auditori del Centre Sociocultural de L'Eliana (Plaça del Jutge Miguel Comes, s/n), el dijous dia 3 a les 12.00 hores amb La Farsa de la cabeza del Dragón de Valle-Inclán pel grup de teatre  de l'IES Vilamarxant el divendres dia 4 a les 12.00  h. amb CSI VERONA (Versió lliure de Romeo i Julieta de Shakespeare) pel grup de teatre de l'IES Vicent Sos Baynat. Castelló. El divendres dia 11de maig, a les 12.00 hores, els alumnes del grup de teatre l'IES L'Eliana presentaran la seua versió de Romeo i Julieta.

 

MOSTRA A PUÇOL 7, 8, 9 i 10 de maig de 2007

Durant tota la setmana tindrem al Teatre de la Casa de Cultura de Puçol (C./ Santa Teresa nº10) a les 12.30 hores les obres  i els grups de teatre següents:

CLOENDA A PUÇOL 11 de maig de 2007

La cloenda serà una festa del teatre a l'esplanada del Teatre de la Casa de Cultura de Puçol (C/ Santa Teresa nº10) amb el grup Rodamons-Teatre, i la presència de les autoritats de l'Ajuntament de Puçol. A les 19.00 hores podrem veure l'obra seleccionada per a la cloenda que és la versió de La farsa de la cabeza del Dragón  preparada pels alumnes del col·legi  C.P. Jaume I. Puçol.

Escena del Balcó

ESCOLA D'ESPECTADORS

Si voleu trobaralgunes idees per a preparar els vostres alumnes abans d'anar al teatre... entreu ACÍ. És molt important que sàpiguen què van a veure, i també que els actors i actrius no són professionals, sinó joves estudiants com ells, alguns dels quals és la 1ra. vegada que xafen un escenari. 

ORGANITZADORS

RESERVA de GRUPS

avecteatre@gmail.com


INVITACIONS
L'entrada al CICLE de REPRESENTACIONS FLC és gratuïta. 
Aviat disposareu d'invitacions per als companys, familiars i amics/amigues que vulguen acudir a les representacions de cadascuna de les obres a les diferents poblacions.

COL·LABORADORS

Versió Romeo i Julieta IES L'Eliana

    Romeo.- 
    "L'amor és boira de sospirs fets fum.
     Si l'engresquem, guspires als ulls dels amants;
     si l'extingim, 
    mar de llàgrimes de l'enamorat".