Aloitussivu

Tervetuloa ammatttiosasto 197:n kotisivuille    
         
Tulevia tapahtumia:

 
 SYYSKOKOUS
Viitasaaren metallityöväen ao. 197: su 29.10 klo 13 Viitasaaren ABC:n kokoushuoneessa.
Sääntömääräiset asiat ja ammattiosaston sääntömuutokset.
Kokouksen jälkeen ruokailu.

Kaikki jäsenet ovat tervetulleita!


POPEDA VIITASAARI –AREENALLA
21.10.2017Ammattiosasto hyvittää jäsenilleen jälkikäteen yhden lipun hinnasta puolet.


Lippujen hinnat:

Ennakkoon 25€

Ovelta 30€


Säilytä lippu ja kirjoita lipun taakse selkeästi nimesi ja tilinumerosi! Palauta lippusi

Sannalle.


Lisätiedot ja lippujen palautukset:

Sanna Paatelainen, 050 064 4872.


Viitasaaren Metallityöväen ammattiosasto 197 ry

Hallitus


______________________________________________________________________
 


Teollisuusliiton asiaa

(Voi napsauttaa isommaksi. Tai paina  control ja + , control ja -)

    

..........................................................................................................................................................
Metalliliitosta tuli Teollisuusliitto
Metalliliiton ylimääräinen liittokokous päätti muuttaa liiton nimen ja hyväksyi liitolle uudet säännöt. Liitto on nyt nimeltään Teollisuusliitto ry. Esitys hyväksyttiin yksimielisesti.

Kaksi päivää kestävä ylimääräinen liittokokous hyväksyi tänään 17.5. myös päätöksen liiton ammattiosastojen mallisäännöistä sekä uuden liiton vaali- ja äänestysjärjestyksen. Näillä päätöksillä ei ole vaikutusta Metalliliiton ammattiosastoihin tai voimassaoleviin jäsenyyksiin. Ammattiosastot siirtyvät automaattisesti Teollisuusliitto ry:n jäseniksi, ja sitä kautta niiden jäsenistä tulee Teollisuusliiton jäseniä. 

Metalliliiton lisäksi liittofuusiohankkeessa ovat mukana TEAM ja Puuliitto. Näiden liittojen valtuustot ovat tällä viikolla päättäneet lakkauttaa liittojensa toiminnan sekä kehottaneet ammattiosastojaan hakemaan Teollisuusliitto ry:n jäsenyyttä. Ammattiosastot liittyvät Teollisuusliittoon marraskuun alkuun mennessä, ja uuden liiton ensimmäinen liittokokous järjestetään 28.-30.11.

Toisena kokouspäivänä eli torstaina 18.5. liittokokous tekee päätöksen Teollisuusliitto ry:n hallintoon valittavista henkilöistä. Tämä hallinto on väliaikainen, ja marraskuun lopussa uuden liiton liittokokouksessa valitaan uusi hallinto, johon tulee mukaan myös TEAM:in ja Puuliiton edustus.