0. Qui sóc?

English version here

Hola,


sóc Alexandre López-Borrull, professor agregat dels Estudis d'Informació i Comunicació de la UOC, i des del novembre del 2015, director del Grau d'Informació i Documentació.

Perfil personal

Professor agregat dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Responsable de diverses assignatures del Grau d'Informació i Documentació, entre les quals hi ha el Treball Final del Grau.  Integrant del grup de recerca Knowledge and Information Management in Organizations (KIMO) de la UOC. Doctor en Químiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) (2003) i Llicenciat en Documentació per la UOC (2003). Durant més de deu anys he estat professor, amb diverses categories temporals, a la UAB. Des del 2007, professor dels Estudis d'Informació i Comunicació de la UOC. Estada de recerca a la Loughborough University (Regne Unit). Visc a Gràcia.

Interessos de recerca

Els meus interessos es basen en les fonts d'informació i la seva evolució des de l'aparició del món web, incloent revistes electròniques, open access i els aspectes legals de la informació digital. Dins de KIMO, els canvis produïts en la forma que es fa recerca, e-research, Big Science, megajournals, Open Data, i altres aspectes lligats a com la Ciència i la Recerca estan canviant la seva forma de fer.


Comments