Üdvözöljük

„Amit érdemes csinálni,

azt érdemes jól csinálni!”

(Lord Chesterfield)

Kedves Érdeklődő Olvasó!

Napjaink gyors változása közepette egyre nehezebbé válik az eligazodás az élet dolgaiban. Legyen szó akár az Ember személyes sorsáról, akár az üzleti életről. Tapasztalatunk szerint az eligazodás rengeteg időt és energiát emészt fel, mely sokszor és sok helyen az alaptevékenység rovására megy. Úgy tapasztaljuk, hogy a polihisztorok kora lejárt!

Mi arra szövetkeztünk, hogy a következőkben felsorolt tevékenységi körök területére szakosodva, annak kiváló ismerőivé, szakértőivé váljunk. Tettük ezt azért, mert rájöttünk, hogy csak az igen nagy szervezeteknek van lehetőségük a gazdálkodás minden területén jártas gárda alkalmazására! Azt tapasztaljuk, hogy a kisebb szervezetek esetén a megfelelő gazdasági szakemberek nem minden területen állnak rendelkezésre, vagy mert alkalmazásuk olyan többletköltséggel jár mely nem éri meg a szervezetnek, vagy a környék adottságai folytán nincs megfelelő képzettséggel, szaktudással rendelkező humán erőforrás. Számukra két megoldás létezik: az alaptevékenység mellett komplex gazdasági tevékenységet is végeznek, így energiájukat megosztják, vagy „csak” az alaptevékenységre és az ahhoz kapcsolódó feltétlenül szükséges gazdasági teendőkre koncentrálnak, egyéb nem szokványos, egyedi gazdasági feladatok elvégzésére pedig tanácsadókat bíznak meg.

A tulajdonunkban lévő cégek és szövetségesei, a tanácsadás területén több éve sikeresen működő, komplex szolgáltatást nyújtó, értékes tapasztalatokkal, szerteágazó, többek között banki és államigazgatási gyakorlattal, kapcsolatokkal rendelkező társaság. „Csapatunk” laza szövetségben dolgozik, magas szintű szakképzettsége és szakmai tapasztalata következtében képes a feladatoknak megfelelően szerveződni!

Magas szintű minőségi és etikai követelményrendszerünk is garancia a sikeres együttműködésre!

Szeretjük a kihívásokat, az érdekes-, embert- és rendszert fejlesztő feladatokat, az együttműködést! Cégünk jelmondata egy skót közmondás: „Addig légy boldog, amíg élsz, mert aztán hosszú ideig halott leszel.”

Állunk rendelkezésére!

Együtt sikeresebbek leszünk!

Minden jog fenntartva 2020 ©