Chromebooks for Education

Evenementen van Google for Education: Benelux

Neem deel aan een reeks trainingen die zijn ontwikkeld om optimaal gebruik te maken van Google Workspace for Education.

Of je nu weer voor de klas staat of lesgeeft op afstand, onze nieuwste serie producttrainingen laten zien hoe je het meeste uit Google Workspace kunt halen middels vier essentiële pijlers:

 • Samenwerking

 • Gebruiksgemak

 • Veiligheid

 • Betrokkenheid & inclusiviteit

Door middel van een reeks op demo's gebaseerde trainingssessies delen onze trainers educatieve praktijkvoorbeelden en tips en trucs om het meeste uit onze technologieën te halen!

Elke sessie duurt 45 minuten en behandelt de beschikbare functies van onze vier Workspace-edities: Education Fundamentals, Education Standard, Teaching and Learning Upgrade en Education Plus.

De sessies zijn gratis toegankelijk en geschikt voor leerkrachten, onderwijsondersteuners en IT-experts en -coördinatoren. Mocht je niet live kunnen deelnemen, schrijf je dan toch in, zodat je de sessies achteraf kunt terugkijken. De opnames zullen de dag na de sessies on-demand beschikbaar zijn.

Je kunt eerdere uitgezonden trainingssessies terugvinden onderaan deze pagina om ze on-demand te bekijken.

Opgelet: voor deze trainingsessies wordt geen deelnamecertificaat geleverd.

10 NOVEMBER, 15:00

Wat is er nieuw in Google for Education?

Ongeacht of je Google Workspace bent gaan gebruiken vanwege onderwijs op afstand, jouw gebruik het afgelopen jaar intensiever is geworden of dat je er binnenkort mee aan de slag wil gaan: dit webinar biedt de belangrijkste tools en een reeks updates die de komende maanden zullen worden geïntroduceerd voor zowel de gratis Education Fundamentals Edition als de betaalde upgrades.


17 NOVEMBER, 15:00

Samenwerking vereenvoudigd

Samenwerking is de essentie van Google Workspace. Leer hoe je de tools en updates kunt inzetten om beter samen te werken op jouw school, hogeschool of universiteit. Of je nu in team werkt aan leerplanning of -strategieën, hybride opties aanbiedt voor leerlingen om zowel binnen als buiten de klas contacten te leggen met leerkrachten, of nauw samenwerkt met ouders en andere betrokkenen: deze sessie toont de beste opties voor samenwerking in alle situaties.


24 NOVEMBER, 15:00

Efficiënt werken met Google Workspace

Workspace for Education werkt intuïtief. Ontdek de nieuwste functies om efficiënter te werken en tijd te besparen, zodat u zich kunt concentreren op de dingen die van belang zijn - lesgeven en leren.In deze sessie gaan we dieper in op Google Classroom-functies die je werk vergemakkelijken - van het inrichten van Classrooms en het uitwisselen van werk tot de implementatie van veelgebruikte tools van derden.

1 DECEMBER, 15:00

Veiliger leren

Privacy en beveiliging zijn de basis van Google for Education. Leer meer over de nieuwe en bestaande functies van Google Workspace en Chromebooks die IT-professionals kunnen aanwenden zodat iedereen binnen de organisatie veilig en efficiënt kan samenwerken en communiceren.

8 DECEMBER, 15:00

Betrek alle leerlingen

Technologie in het onderwijs heeft enkel nut wanneer leerlingen erbij betrokken worden en de technologie voor iedereen toegankelijk is.Word op de hoogte gebracht van de laatste Google Meet-updates die leerlingen nog meer betrekken en discussies vereenvoudigen.Je wordt daarnaast wegwijs gemaakt in de tools die op elke Chromebook zijn geïntegreerd waarmee al jouw leerlingen hun apparaat optimaal kunnen benutten.


Doeltreffend en aantrekkelijk onderwijsmet Chromebooks

Chromebooks zijn laptops die draaien op Chrome OS, een besturingssysteem ontwikkeld door Google. Deze laptops zijn ontworpen om te worden gebruikt terwijl u verbonden bent met het internet. Dankzij de automatische updates en meerlaagse beveiliging worden Chromebooks nog lang na de aankoop verder geoptimaliseerd.

Snel instellen in
enkele kliks

Hoge prestaties,
lage prijs

Aangepast aan
elke leerbehoefte

Het verschil maken in of buiten de klas

 • Snel implementeren, beheren en het beleid instellen voor 100 of 100.000 toestellen

 • Automatische updates en ingebouwde meerlaagse beveiliging

 • Eenvoudig voor leerlingen en leerkrachten en geïntegreerd met G Suite for Education en Classroom

 • Betaalbare toestellen maken digitaal onderwijs toegankelijk voor iedereen

 • 61% lagere totale kostprijs dan toestellen van concurrenten zoals Windows of Mac

 • Ontworpen om van meet af aan te delen met een onbeperkt aantal leerlingen

 • Veelzijdige vormfactoren ondersteunen een breed scala aan leerbehoeften

 • Miljoenen webapps helpen leerlingen zich te verdiepen en vaardigheden van de toekomst te verwerven

 • Implementatie van Android-apps, het grootste ecosysteem van mobiele apps, op geselecteerde toestellen

 • Leerlingen hebben toegang tot al hun bestanden op elk apparaat, wat zorgt voor een vereenvoudigde organisatie en meer focus op het 'leren'

 • Eenvoudigere projecttoewijzing en aanmoediging tot ontwikkeling van vaardigheden

 • Helpt leerkrachten bij het gepersonaliseerd leren, leerlingen te betrekken en algemene prestaties te verbeteren

Is uw school klaar om in het Google Workspace for Education-avontuur te stappen? Wij helpen u hier graag bij.