Velkommen til Senior IT Amager

- en netværksgruppe

I vores hverdag støder vi ofte på digitale udfordringer. Om det er MitID der driller, din computer eller telefon der ikke vil som dig, eller bare brug af internet og hvordan du bruger offentlige og private hjemmesider, så er vi klar til at hjælpe.

I Senior IT Amager er vi nogle seniorer, som synes IT er spændende. Og vi elsker at hjælpe . Problemer med din computer eller din telefon synes vi er en spændende udfordring . Vi hjælper dig gerne. Og det koster dig ikke noget!


Vi underviser om onsdagen kl. 10 - 12. Her er det holdundervisning og vi tilbyder derfor ikke almindelig hjælp i det tidsrum.

Vi underviser i mangfoldige emner i brug af computer og telefon. Du skal ikke have særlige forudsætninger for at deltage, men du skal dog kunne de mest basale på computer og telefon. 

Vi lægger vægt på at være uformelle og at vi kan hygge os sammen.

Mange af deltagerne på holdene har gået i flere år. 

Undervisningen er gratis.  Og der er altid kaffe på kanden.  Hver deltager betaler dog 5 kr. per gang til dækning af vores udgifter.

Kontakt os hvis du er interesseret i holdundervisningen.

Efter aftale kan vi også arrangere , at du deltager for blot at snuse til, om det er noget for dig. Kontakt os forinden. Klik på 'kontakten' herunder.

Hold-Undervisningen foregår i

Foreningshuset,

Sundholmsvej 8, 2300 København S

Undervisningen foregår om onsdagen i Foreningshuset, som er et fælleshus for mange foreninger. Huset ligger lige indenfor den gule port til Sundholm, lige overfor Brigadevej.

Det er ikke muligt for os at hjælpe dig i undervisningstiden om onsdagen. Du skal derfor altid kontakte os skriftligt og afvente at vi kontakter dig.