DE REUZENPOORT

Op deze webpagina vind je een aantal foto's van activiteiten die recentelijk plaatsvonden. Onze bedoeling is dat u hierdoor kan meeleven met activiteiten binnen onze school. Mocht u liever niet hebben dat een bepaalde foto, waarop uzelf of uw kind staat afgebeeld, hier wordt getoond dan kan u dat steeds melden via het contactformulier op deze website. De betreffende foto wordt dan ogenblikkelijk verwijderd. 

Nieuws

Wij stampen mee

Iedereen zingt

De kinderen van L2 en L3 repeteerden het hele schooljaar al voor het optreden van 'iedereen zingt' in De Singel. Eindelijk was het zover! Het was magisch! Hier vind je meer foto's en filmpjes van het optreden.

Meld je aan

Meld je kindje op tijd aan via https://meldjeaanbasis.antwerpen.be/ heb je interesse in onze school, kom een kijkje nemen op de kijkdagen!

Winterfeest

We genoten enorm van ons winterfeest. Een welgemeende dankjewel aan alle helpers, zangers, muzikanten en bezoekers! Zonder jullie was ons winterfeest niet hetzelfde!

Veldloop

Wij zongen, wij supporterden. Wij liepen, schitterden en wonnen zelfs!

De Reuzenstoet

We liepen mee met onze eigen poortreus. Wie heeft ons gezien? Lees hier meer over onze reus of kijk hier naar een filmpje over het proces van de bouw van onze poortreus!

1 september

We zijn weer vertrokken, en hoe! Met een spetterende start begonnen we dit schooljaar vol frisse moed. Yes, het begin van een schooljaar vol avonturen en uitdagingen!