INSCRIPCIONS

CONFIRMACIÓ EXTRAESCOLARS CURS 2024-25:

Un cop tancades les inscripcions d'extraescolars, us confirmem que les que han quedat anul·lades per no arribar al mínim d'inscrits són:

(pendent fins tancar inscripcions)

Per tant, tirem endavant les extraescolars següents:

(pendent fins tancar inscripcions)

En el cas que els vostres fills no dinin a l'escola i comencin l'extraescolar a les 14:20h, podran entrar per la porta del C. Garcilaso (porta de primària musical).

En el cas de voler donar-vos de baixa o d'alta en alguna activitat durant el curs, haureu d'omplir el full corresponent a secretaria.

Recordem  que en cas de baixa, si no s'ha notificat abans del dia 25, es cobrarà la totalitat de la  mensualitat següent. Cada mensualitat es cobrarà sencera era encara que l'infant falti algun dia.

INSCRIPCIONS EXTRAESCOLARS CURS 2024-25

Per poder preparar el curs 2024-25, us presentem les activitats extraescolars que s’ofereixen des de l’Escola Pia.

Aquestes s’oferiran a partir  d’octubre i fins a final de curs (excepte natació que és fins al maig)

Les inscripcions estaran obertes del 10 de juny fins al 15 de setembre.

Un cop tancat el termini d’inscripcions, rebreu un correu confirmant la plaça o informant si alguna activitat s’ha anul·lat per falta d’inscrits.

Per un bon funcionament de cada extraescolar, es necessita un mínim de 6 inscrits per cada grup. Algunes activitats tenen un límit d’inscrits per grup. El criteri per tancar el grup serà per ordre d’inscripcions, Un cop arribat al màxim, es farà llista d’espera amb opció d’obrir un 2n grup o cobrir alguna baixa al llarg del curs.

Les extraescolars d’anglès estan gestionades per l’empresa Bekith, i el procés d'inscripció està gestionat per la mateixa acadèmia.

L'activitat de Natació tindrà un formulari a part per la inscricpció.

Recordeu  la importància de la continuïtat de l’activitat durant tot el curs.


Aviat hi haurà l'enllaç per les inscripcions.

graella horaris

Per qualsevol consulta us podeu posar en contacte amb la responsable de les activitats extraescolars de l'escola a:  raquel.giron@sabadell.epiaedu.cat


Per posar-vos en contacte amb les extraescolars del Club Esportiu us heu d'adreçar a:

     Bàsquet: basquet@basquetpiasabadell.cat

     Iniciació esportiva: multiesportpiasabadell@gmail.com

Centre concertat per la Generalitat de Catalunya NIF: R0800595A Inscrita en el Registre d'Entitats Religioses amb el número 004959 AVÍS LEGAL