Posters gevraagd

WAP Symposium 2020

Het Werkverband Amsterdamse Psycholinguïsten (WAP) organiseert op 25 januari 2020 het symposium

"Taal en het Brein".

Het WAP is een vakvereniging die professionals uit de wetenschap en het werkveld van logopedie en onderwijs bij elkaar brengt. Het WAP symposium in januari zal volledig in het teken staan van het thema Taal & het Brein: Hoe wordt taal verworven en verwerkt door de hersenen? Hoe werkt het tweetalige brein? Wat weten we over taalstoornissen en het brein? Onderzoeksmethoden en therapieën op dit gebied ontwikkelen zich razendsnel. In het symposium zal breed worden gekeken naar het thema, en zal er aandacht zijn voor zowel de klinische als de theoretische kant van het verhaal.

Keynote spreker: Vitória Piai (Radboud Universiteit Nijmegen)

Locatie: Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA), Oosterdokskade 143 1011DL Amsterdam

Call for posters

Vijftien onderzoekers op het gebied Taal en Brein hebben de mogelijkheid tijdens het symposium een poster over hun onderzoek te presenteren. Abstracts* (in het Nederlands) kunnen tot 22 september worden gestuurd naar wapsymposium2020@gmail.com, met het onderwerp "WAP poster 2020".

* De abstracts mogen maximaal 300 woorden lang zijn. Formaat: .doc, voorzien van titel, namen van de auteur(s) en affiliatie(s). Bestandsnaam: NaamEersteAuteur_WAP2020.doc.

Deadline: 22 september 2019

Alle inzenders krijgen uiterlijk eind oktober 2019 bericht.

Voor meer informatie over onze vakvereniging, kijk op www.hetwap.nl.