Paaskamp 2024

dinsdag 02 april - zondag 7 april

Dagindeling

We starten onze dag om 7u50. Om iedereen goed wakker te krijgen doen we dat met een gezonde dosis ochtendgymnastiek.

Onze maaltijden zijn gepland om 8u30, 12u en 18u. Daartussen voorzien we ook een aantal vaste momenten voor een kleiner hapje of drankje. Na het middageten houden we het even rustig met een korte siësta. Hiervoor mag je zeker een boek, strip of iets anders meenemen.

De dag is gevuld met binnen- en buitenactiviteiten. Dit gaat meestal door in de eigen groep. Voor sommige activiteiten worden twee of alle groepen samengevoegd. Dit geeft iedereen de kans om ook met andere vrienden samen te spelen.

Na een hele dag vol spel en plezier, kruipen de jongsten om 20u30 in hun bed. De Juniors volgen om 21u15 en de Dino's om 22u15. Eens de lichten gedoofd zijn, moet iedereen stil zijn. Er is steeds leiding die er op toeziet dat er niet meer gebabbeld of gespeeld wordt. 

Maaltijden

Wij gaan steeds op kamp met fantastische kookouders.

Zij zorgen voor heerlijke kindvriendelijke maaltijden, gemaakt met verse producten.

Onder het motto ‘ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag’ voorzien zij een zeer uitgebreid ontbijt met bruin en wit brood, verschillende soorten confituur, choco, kaas, hesp, salami,…  Er wordt steeds water, fruitsap en melk voorzien. Soms is er ook warme chocomelk.

Het middagmaal en avondmaal variëren afhankelijk van de geplande activiteiten.

Bij de broodmaaltijd wordt meestal ook soep of een salade voorzien en er is minstens één keer per dag een warme maaltijd.

Rond 16u is het ook tijd voor een vieruurtje. Dat kan een stukje fruit zijn, een stuk cake, een pudding,…

Heeft je kind bepaalde allergieën of volgt hij/zij een speciaal dieet? Vergeet dit dan zeker niet te vermelden in de medische fiche. Onze kookouders doen hun uiterste best om met een even lekker alternatief te komen.

Douchen

Jongens en meisjes zijn nooit samen aanwezig in de doucheruimte. De leiding stelt op voorhand een douchelijst samen. Wij proberen er steeds voor te zorgen dat iedereen minstens één keer per dag kan douchen. Daar zijn voldoende vrije momenten voor. Er zijn geen gezamenlijke douches. Alle doucheruimtes zijn afzonderlijk afgesloten. Tijdens deze douchemomenten is steeds leiding aanwezig van hetzelfde geslacht om toezicht te houden. ’s Ochtends na het wekken en ’s avonds voor het slapengaan, kan iedereen zich snel even opfrissen aan de wastafels en de tanden poetsen. 

Inschrijven

Gezien de grootte van onze bivakhuizen, zijn de plaatsen steeds beperkt. Hoe sneller je inschrijft, hoe groter de kans dat je mee kan! Inschrijven kan van zodra de inschrijvingstool open staat. 

Om in te schrijven moet je eerst een aantal dingen in orde brengen:

- een medische fiche invullen  

=> Deze fiche hebben we nodig in geval van een ongelukje op kamp of indien uw kind medicatie moet krijgen of eventueel allergisch is aan bepaalde producten. 

- 2 kleefbriefjes van het ziekenfonds

=> Deze kleefbriefjes geeft u best af samen met de medische fiche. Bij voorkeur aan de medische fiche plakken/nieten.

 - Inschrijvingsgeld betalen

=> Zorg dat het gevraagde bedrag overgeschreven wordt op rekeningnummer BE91 9733 5924 3776 met de mededeling "Paaskamp 2024 + naam"

Voor het eerste kind bedraagt de volledige kostprijs voor dit kamp €105. Heeft u meerdere kinderen, dan betaal je voor het tweede en/of derde kind €100.

Opgelet, best betalen na onze verkoopactie! 

Heb je moeilijkheden om het inschrijvingsgeld in 1 keer te betalen? Contacteer dan zeker de leidingsploeg.

- ID of kids-ID 

=> Bij vertrek moet je ook de identiteitskaart van je kind afgeven. Deze bewaren wij gedurende het volledige kamp. Aan het einde van het kamp, wanneer u uw kind terug komt ophalen, krijgt u die terug.

Effectief inschrijven? Klik op de link onderaan de pagina. 

Annulatievoorwaarden:

Bij een annulering tot 14 dagen voor de start kan een inschrijving kosteloos worden geannuleerd. Bij een annulering korter dan 14 dagen voor de start van het kamp, wordt het volledige inschrijvingsgeld ingehouden.

Bij overmacht (doktersbewijs) kan er een regeling getroffen worden.

Praktische informatie

Enkele weken voor vertrek ontvangt elke ingeschreven JRK’er een kampboekje. Daarin staat informatie over het exacte vertrek en aankomstuur, maar nog belangrijker, een handig lijstje om je te helpen je reiskoffer te maken. Je kan er ook al heel wat informatie over het kampthema in terugvinden en al een klein idee krijgen van de activiteiten. Achteraan dit kampboekje vind je enkele kribbelkrabbelblaadjes terug. Op deze bladzijden schrijf je best nog niets. Daarop komen tekstjes van je vrienden en vriendinnen die we schrijven aan het einde van het kamp. Vergeet dus zeker je kampboekje niet mee te nemen in je reiskoffer! Voor de ouders voorzien we ook een briefje voor de thuisblijvers. Dat ontvang je samen met het kampboekje. Dit kan je gebruiken als geheugensteuntje voor de naam en het adres van onze verblijfplaats. 

Wat we nu alvast kunnen meegeven:

Kampplaats