Happen en stappen in het Hageland

happen en stappen voor het goede doel

Heerlijk wandelen kort bij huis? Het kan in het Hageland!

Trek je wandelschoenen aan en stap mee voor het goede doel. Bovendien verwennen we je met een regelmatige tussenstop waarop je een hapje en een drankje kan nuttigen. Zo gaat stappen vanzelf !

Je kan kiezen tussen diverse afstanden : een korte wandeling van 5 km, de medium wandeling van 10km en voor de ervaren wandelaars een mooie wandeling van bijna 17km.

Wanneer: zondag 16 juni

  • middagwandeling: start tussen 13.30u en 15.00u
  • avondwandeling: start tussen 18.30u en 19.30u

Waar:

Startpunt is de Preterstraat 31 in Werchter. Er is parking voorzien. De wandeling leidt je langs mooie stille wegen in Werchter en - naargelang de afstand die je kiest - ook Rotselaar, Heikant en Wezemaal. Je krijgt een routebeschrijving en je wandelt op eigen tempo.

Schrijf je uiterlijk donderdag 13/06/19 in voor de wandeling. Klik op de button!

De inschrijvingskost bedraagt 10€ per persoon. Kinderen tot 12 jaar betalen halve prijs.

Wil je meer weten over de Kilimanjaro challenge, hetgoede doel waarvoor we stappen? Klik op de button.

Kilimanjaro Challenge.

Wil je me helpen bij het steunen van een goed doel? Ik neem samen met mijn collega Charlotte en nog 4 andere Belgische collega's deel aan de Kilimanjaro Challenge. We werden door onze werkgever Randstad geselecteerd voor een reis naar Tanzania waar we naast de Kilimanjaro twee VSO-projecten zullen bezoeken. VSO zet zich in om mensen in moeilijke levensomstandigheden zelfredzamer te maken. Ik zamel geld in voor deze projecten en jouw donatie kan een verschil maken. Alle beetjes helpen !

Op de volgende pagina vind je informatie over de Kilimanjaro Challenge, VSO en deze projecten.