KOLEGJI UNIVERSITAR QIRIAZI

NJË HISTORI QË BËN DIFERENCËN!

1922-2023OPEN DOORS. OPEN FUTURE. OPEN DAY

I dashur Maturant!

Kolegji Universitar QIRIAZI organizon ‘’OPEN DAY 2023’’, aktivitet i cili realizohet në datën 16 Maj, ora 11:00-17:00.

Pjesëmarrja juaj në ditën e ‘’Open Day’’ ju jep mundësinë të përfitoni:

- Bursa për studentët me mesatare mbi 8.5;

- 15% zbritje për të gjitha programet që ofrohen, nëse rezervon studimet ditën e ‘’Open Day’’.

- KËSHILLIM KARRIERE (Në fokus orientimi dhe këshillimi i maturantëve për studimet e larta, drejt programeve që  janë më pranë tregut të  punës, për t'jua bërë më të lehtë  përzgjedhjen);

- QIRIAZI TOUR (Vizitë në ambjentet dhe laboratoret e Universitetit);

- QIRIAZI FEST: argëtim, muzikë me DJ, pije pa limit për të gjithë të pranishmit,  maturantë, mësues dhe prinder; 


Për çdo pyetje ose informacion të mëtejshëm, lutem mos hezitoni të kontaktoni!

www.qiriazi.edu.al

info@qiriazi.edu.al

linktr.ee/qiriazi

+355 67 2000 874