Contact

Rondleidingen scholen/groepen, lezingen

Organisatie evenementen (optredens, exposities)

Vrijwilligers  

Zaalverhuur

Bootjes verhuur, lunch/borrels en arrangementen           

Trouwerijen (trouwerijen kunnen rechtstreeks worden geboekt bij onze Stichting)

Kijk hier waar we nog meer te vinden zijn.

Facebook

Als je ons echt actueel wilt blijven volgen qua nieuws en wekelijks een mooie historische foto uit onze collectie wilt zien volg ons dan op Facebook.  We zijn te vinden op Facebook onder deze naam: 

hetoudegemaalheerhugowaard

Twitter

Via ons Twitter account volgen we enigszins het actuele nieuws betreffende musea, landschap- en waterbeheersing en het leven in de polder Heerhugowaard en directe omgeving. En uiteraard plaatsen we zelf ook zeer regelmatig onze eigen foto's en nieuws, naast de diverse retweets die we interessant genoeg vinden voor onze Poldermuseum volgers. Deze berichtgeving is dus breed en meer incidenteel van aard. Twitter doen we mee met deze gebruikersnaam:  

@poldermuseumhhw

Instagram

Dit account is meer een digitale creatieve speeltuin om onze foto's en afbeeldingen een extra twist te geven om hem meer op te laten vallen of een nieuwe moderne betekenis te geven. Op Instagram is onze naam:

hetoudegemaalhhw

Pinterest

Met Pinterest bouwen we gerelateerde afbeeldingen verzamelingen op. Dit betreft oa topografische kaarten over Nederland. Het geeft oa een fascinerend inzicht hoe Nederland op vele manieren is veranderd de afgelopen 2 eeuwen. Erg interessant om eens nader te bekijken. De andere grote verzameling betreft het "oude" boeren polder leven in Nederland.  Op Pinterest is onze naam: 

hetoudegemaalhhw

Youtube

Ons YouTube kanaal bevat eigen filmopnamen en van derden die passen bij de doelstelling van het Poldermuseum Heerhugowaard. Je kan ons eigen of aanbevolen filmwerk vinden via onderstaande link:

ons eigen YouTube filmkanaal

Wikipedia

Sinds 21 juli 2016 is er ook een eigen Wikipedia pagina aangemaakt van het Poldermuseum Heerhugowaard, Het Oude Gemaal. Wikipedia is de wereldwijde gratis online encyclopedie en daar mag ons Poldermuseum als voormalig belangrijk stoomgemaal natuurlijk niet in ontbreken. Vandaar dat ook daar nu een pagina door ons is aangemaakt. Via deze pagina kan men binnen Wikipedia ons in ieder geval vinden en de essentie van het gebouw en museum al lezen. Wil men meer weten dan wordt men door verwezen naar deze website. 

Klik hier voor Het Oude Gemaal Wikipedia pagina

iTunes bookstore

We zijn ook in Apple's iTunes bookstore te vinden met een gratis boek (ibook-formaat) voor iPad of Mac.  Klik hier om een preview te bekijken geschikt voor elk apparaat. Een erg mooi compact digitaal GRATIS naslag boek vol historische informatie!

Klik hier voor iTunes download