Cafe

De Pomp

Openingstijden

  • Vanaf 29 augustus 2019 is het museum en cafe De Pomp alleen geopend op zaterdag en zondag van 11:00 - 17:00. Uitgezonderd evenementen en specifiek gemaakte huurarrangement afspraken.
  • Reserveren bootjes of ontvangst grote groepen (verjaardag, jubileum, bedrijfsuitje, vergadering etc) ook buiten de reguliere openingstijden? Neem dan per mail contact op met Café De Pomp via dekraak@hetnet.nl of bel naar 072- 5125840
  • Een beller is sneller...

Zaalverhuur voor besloten eigen evenementen

Heeft u b.v. een familie-uitje en wilt u in uw programma een bezoek aan ons museum brengen dan staan we graag voor u klaar. Wilt u als vereniging een bezoek aan ons museum brengen dan kunnen we dat voor u regelen buiten de reguliere openingstijden. Heeft u een personeelsuitje met uw bedrijf en wilt u een cultureel element in uw programma opnemen, breng dan een bezoek aan ons interessante poldermuseum.

In het gebouw vindt u een invalidentoilet, en waar drempels/ treden zijn, zijn vlonders neergelegd, zodat het toegankelijk is. Als u ook van het café gebruik wilt maken, moet u even de eigenaar vragen om een vlonder neer te leggen.

Ga lekker varen! Huur een bootje voor een "rondje Alkmaar"

(Tijdsduur voor het varen naar Alkmaar centrum is slechts circa 30 minuten!)