Tobogans al zoo

Fa uns dies els Huracans i els Tobogan vam anar al zoo. El primer que hem de dir és que els Tobogans ens vam sentir de dues maneres diferents: ens va encantar poder veure animals de prop, va ser una passada, i alhora ens entristia molt veure els animals tancats, lluny de la seva terra i potser de la seva família.

Com que estem investigant una mica els animals, vam intentar pensar de cada un si era vertebrat o invertebrat, i, si era vertebrat rumiàvem si era peix, au, amfibi, rèptil o mamífer. També llegíem en els rètols si l'animal està en perill d'extinció.

Si voleu veure com es diuen i tot això podeu entrar aquí https://www.zoobarcelona.cat/ca/animals

Primer de tot esmorzar, necessitàvem energia per tot el que havíem de caminar!

Ens vam aturar a dinar, amb els Huracans. I, com tot el matí, venien paons a veure'ns i a veure si els queia alguna cosa. Vam dir molt que no donéssim menjar a cap animal, tampoc als paons... Hi va haver gent que no va fer gaire cas i els donava miquetes i també hi va haver algú que els ensenyava l'entrepà per fer-los una mica d'envegeta, i... el paó va robar l'entrepà de les mans d'un nen!!!! Passat l'ensurt vam riure molt, i el nen tenia un altre entrepà!

Després de dinar vam entrar al terrari i vam anar a veure goril·les i ximpanzés...

I llavors ja a jugar!!! Era un lloc magnífic per jugar!!!

I camí de la sortida vam veure alguns micos i els lèmurs...

Vam acabar molt cansades i molt cansats, però va estar un dia magnífic!!!