Eneida i Tobogans

Des de fa molts i molts anys, per aquestes dates, cada any, tots els cursos de primària ens trobem amb les persones del centre ocupacional Eneida. Sempre ha estat una experiència preciosa per tothom! Al principi les persones de primer que no ho han fet mai abans estan una mica expectants, però després tenim noves amigues i nous amics i hem compartit una estona molt especial fent guarniments de Nadal. Aquest any, des d'Eneida ens han dit que només ho podíem fer primer i segon, esperem que l'any que ve puguem tornar-ho a fer totes les classes!!!

A la classe dels Tobogans van venir l'Angèlica que és la monitora, la Rosa

i el Javier.

Com sempre ens van portar preparats uns cartrons i paper de seda tallat. Nosaltres tenim a punt pega i pinzells i hem de tapar el cartró (reciclat) de paper de color.

Després elles al centre les acaben i fan un ninot!

Una setmana després han tornat a portar-nos els ninots acabats i a decorar l'escola. De nom els han posat: Ninos de la sort. Avui han pogut venir més persones.

L'Imma, la Raquel, l'Àngelica, la Rosa i el Javier

Han quedat xulíssims! Moltes gràcies per portar-nos-els i per fer el taller amb nosaltres. Ens va encantar i estem molt contentes i contents d'haver-vos conegut!!!