4-6:ans hemsida

Startsida

Välkomna till 4-6:ans hemsida! Här hittar du information om vad som händer i de olika årskurserna samt kontaktuppgifter till personal på skolan.

10/1 - 2019

Hej på er!

Nu har vi äntligen startat igång för full rulle. Just nu är temaveckan igång och denna gång är temat fabler! Eleverna delas in i åldersblandade grupper där de har läst och tolkat en fabel var. Efter det ska eleverna med hjälp av sin tolkning arbeta kreativt i olika stationer, såsom göra en e-bok i Storybird, djurmasker samt affisch. Bilder kommer efter temaveckan.

En ändring vi har gjort är att det nu finns en länk direkt till veckoplaneringarna. Veckoplaneringen för varje vecka är aktuell först efter 14.30 varje tisdag. Länken finns längst uppe i menyn.

God Fortsättning!

Arbetslaget i 4-6:an

21/12

På fredag, 21/12, är det avslutning på höstterminen 2018. Skoldagen börjar 8.30 med en kort samling i klassrummen. Vid 9.00 kommer vi att ta en gemensam promenad till Husie Kyrka. Efter det kommer det att serveras julgröt, på skolan, och eleverna kommer att sluta 12.00. Nytt för iår är att åk6 kommer att få sina betygskuvert på skolan. Fritids kommer att vara öppet denna dag som vanligt. Vårterminen startar kl 8.30 den 9/1 2019.

Mvh 4-6:ans arbetslag

Lilla DM

På onsdag (17/10) är det dags för Lilla DM i friidrott. Vi kommer att åka buss ifrån skolan 8.30 till Atleticum, samling 8.15 på skolgården. Vi kommer att vara tillbaka på skolan cirka 16.00. Eleverna behöver ha med sig idrottskläder och bra inneskor. De behöver även ha med sig matsäck för hela dagen.


24/9 - Veckosammanfattningar, Google Classroom

Tyvärr kan man inte välja vilken veckodag som veckosammanfattningarna skickas ut från Google Classroom. Däremot går det att välja i prenumerationsinställningarna om mejlet ska skickas varje dag eller en gång i veckan. I alternativet en gång i veckan skickas mejlet ut på fredagar. Tänk på att välja rätt tidszon så mejlet inte skickas vid en udda svensk tid.

Om ni inte redan fått inbjudan så skicka gärna era emailadresser om ni vill ha veckosammanfattningar.

Som tidigare påpekats behöver era barn logga in med sina egna skolkonto på Classroom för att ni ska kunna få full åtkomst.

20/9 - Grön Flagg

Idag kan vi fira att vi kan fortsätta hissa vår "Grön Flagg"! Vi är mycket stolta över detta.

Läs gärna mer om detta på länken nedan:

https://beta.gf.hsr.se/resor/131

14/9

Här kommer bildspelet ifrån föräldramötet 13/9.

Välkomna föräldramöte

Samarbetsövningar

Vi började höstterminen med att lära känna varandra, bygga relationer och samarbeta. Som en del i det arbetet hade vi några samarbetsövningar som ni ser exempel på nedan.

Dagen blev lyckad och responsen var god!

24/8

Vi har börjat höstterminen med ett par härliga dagar. Speciellt dagen på Segevångsbadet var uppskattad av eleverna, fast de var väldigt trötta när vi kom tillbaka till skolan.

Idag kommer eleverna att få sina schema och slöjdgrupper. Pga slöjd kommer vissa elever, i åk 4-5, att börja kl 8.00 på tisdagar. Textilslöjden är här på vår skola, trä och metallslöjden är på Husieskolan. För de elever som kommer att börja kl 8.00 på Husieskolan med trä och metallslöjd kommer det att finnas möjlighet att gå med en vuxen från skolan cirka 7.45. Det går även bra att komma direkt till Husieskolan kl 8.00.

4-6:ans arbetslag

4-6or Stunder inne och ute...