Budapest IX. Kerületi Molnár Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola

Cím: 1095 Budapest, Mester u. 19.  Tel: +36 30 397 0230 Email: mofe@mofe.hu OM: 034942    

Aktualitások

Kedves Szülők! 

A beiratkozással kapcsolatos információkat, nyomtatványokat, megtalálják honlapunkon a beiskolázás/beiskolázási dokumentumok fül alatt.

Utazd körbe a Kárpát-medencét!

Online országos vetélkedő,  eredmények.

Farsangi mulatság alsó tagozaton 

A 6.i osztály a 3D Gallery Budapest-ben járt, ahol igazán látványos és kreatív fotókat készítettek és egy napra minden gyerkőc kisangyallá változott.

A programért köszönet Leskó Emese és Bud Laura néninek!

Óvodás gyerekeknek és szüleiknek ajánljuk következő iskolakóstolgató foglalkozásunkat 2024. február 07-én, 17 órai kezdéssel. A részvétel nem igényel regisztrációt! Amíg a gyerekek a foglalkozáson vannak, a szülők vezetéssel bebarangolhatják az iskola épületét és a séta során a felmerült kérdésekre igyekszünk választ adni.


Étlapok 2024. január 22 és 28. közötti időszakra

Ma van  „Biztonságosabb Internet Napja” (Safer Internet Day - SID) 2024. február 6. A Belügyminisztérium megbízásából az Országos Rendőr-főkapitányság állította össze ezt a plakátot, ebből az alkalomból. Használjátok okosan!

December végén folytatódott a Hómenők Kupa az alpesi síben. Jakab Zétény 5.a osztályos tanuló kiváló versenyzéssel 1 helyet szerzett profi szlalomban. Szívből gratulálunk neki és további sikeres versenyzést kívánunk!

Az idén is folytatjuk a korcsolyázást a város leghangulatosabb koripályáján a Budapest Parkban.

Köszönjük a képeket Steiger Péter testnevelőnek!

Molnáros szülőknek!