Algemene info

Algemene Info

Van harte welkom op de website van de Multi-Functionele Accommodatie Kerkebos.

De MFA Kerkebos heeft haar deuren geopend in augustus 2011. Deze accommodatie is tot stand gekomen door een samenwerking tussen sportvereniging Sporting ST, tennisvereniging 't Löbke en Stichting Gemeenschapshuis Swolgen. De multifunctionele accommodatie dient primair dan ook om voor deze verenigingen een thuisbasis te vormen. Daarnaast is de accommodatie dusdanig opgezet dat ook andere verenigingen en groepsactiviteiten hier uitstekend hun plek kunnen vinden. Het beheer van de MFA Kerkebos is in handen van de stichting MFA Kerkebos.

De MFA Kerkebos dient een maatschappelijk doel voor de dorpen Tienray en Swolgen en is ook als zodanig gepositioneerd tussen beide dorpskernen in.

De accommodatie heeft twee schitterende ruimten met beide een eigen barvoorziening, een uitgebreide keuken en twee terrassen met uitzicht op de voetbalvelden of tennisbanen. In het soutterain zijn kleedlokalen, massage ruimte en materialenruimte voor de sporters die gebruik kunnen maken van de sportvelden of tennisbanen.

Voor meer informatie over reserveringen of contact kunt u terecht op de pagina reserveringen van deze website.

Openingstijden

maandag: reserveren

dinsdag: reserveren

woensdag: reserveren

donderdag: 20.30u-01.00u

vrijdag: reserveren

zaterdag: variabel - 22.00u

zondag: variabel - 20.00u