Dataflora Verkkokukka

Jäsenliikkeet, paikkakuntahakemisto

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö

On käytnyt ilmi että elo/syyskuun aikana kauppiaille lähetetyt laskut eivät ole tulostuneet osalle kauppiaista. DataFlora on maksanut on hyvityslaskut ajallaan, siinä on siis syy miksi hyvityslaskun raha on jo tilillä vaikka laskua ei ole näkynyt. Kauppiaille, joille on muodostunut veloituslasku on lisätty maksuaikaa ja lisääkin maksuaikaa saa mikäli tarpeen. Laskut on lähetty uudelleen 28.10.2020.

Verkkokukka.fi/välitys toimii toistaiseksi vain Verkkokukan kauppiaille. Välitysohjelmisto avataan tulevaisuudessa myös DataFlorakauppiaille. Jos siis olet Verkkokukan kauppias, voit kirjautua välityssivuille omilla tunnuksillasi, klikkaamalla vasemmalla olevaa logoa.

Kangasalla Ilkon Kukassa on käynyt varkaita, saaliiksi saivat ison määrän vanhoja kiinteähintaisia lahjakortteja (niitä pienikokoisia). Jos joku epämääräisesti tarjoaa kortteja tai vähänkin epäilet että nyt ei ole puhtaita jauhoja asiakkaalla pussissa pitää soittaa DataFloraan Juha Kumaralle 010 778 7784, niin selvitämme korttien voimassaolon. Asiakasta ei kannata päästää lähtemään ennen kuin korttien voimassaolo on selvitetty. Uusia isokokoisia lahjakortteja ei ole varkaille päätynyt, joten ne voi ottaa vastaan huoletta. ERITYISESTI TAMPEREEN YMPÄRISTÖSSÄ TARKKANA ASIASSA.

Huomaathan että vanha extranet.dataflora.fi linkki ei enää toimi. Toimitusten perille kutaaminen tapahtuu vihreää autokuvaketta klikkaamalla ja tunnistautumalla. Mikäli teillä ei ole tunnuksia, ne saa toittamalla toimistolle 020 360 210.

DataFlora tekee koronavirus pandemian vuoksi tehostetusti markkinointia kukkien kotiinkuljetuksista. Lisäksi tuemme markkinoinnissamme "osta pieneltä" kanpanjaa. Tsemppiä kaikille hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa.