Schoolfruit

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Van 11 november 2019 t/m 17 april 2020 krijgen alle kinderen gratis drie porties groente en fruit per week. De Klinker doet namelijk mee aan EU-Schoolfruit! Ook vertelt de leerkracht zo af en toe na de kleine pauze meer over fuit, groente en gezonde voeding.

Met EU-Schoolfruit leren kinderen spelenderwijs om verschillende soorten fruit en groente te eten. Dat is niet alleen gezond, maar ook leuk!

De drie vaste groente- en fruitdagen zijn op woensdag, donderdag en vrijdag.

Wij ontvangen de levering van de leverancier Drogenbroek's Fruit B.V. - EU Schoolfruit

Wilt u elke week weten welke stuks fruit of groente uw kinderen ontvangen? Schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief voor Ouders via www.euschoolfruit.nl/schoolfruitnieuwsbrief.

Het EU-Schoolfruitprogramma is een goede start om de aanbevolen hoeveelheid groente en fruit per dag te halen.

Het EU-Schoolfruit- en groenteprogramma is een initiatief van de Europese Unie, het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het Steunpunt Smaaklessen & EU-Schoolfruit. Het programma wordt ondersteund door het Voedingscentrum.

De groente- en fruitverstrekkingen worden gefinancierd door de Europese Unie. Er zijn voor de school en de ouders géén kosten verbonden aan het programma. U kunt hierover meer lezen op www.euschoolfruit.nl.

Meer info:

Op naar een lekker en gezond schooljaar!

Team EU-Schoolfruit

www.euschoolfruit.nl

euschoolfruit@wur.nl

0317- 485966