Dig og IT på KG

På KG er computere et vigtigt værktøj i undervisningen. Forventningen er derfor at du selv råder over en studieegnet computer.

I løbet af din uddannelse på KG har du gratis adgang til Office 365 programmer og nødvendige fagprogrammer. Computeren er som nævnt dit eget ansvar.

Nogle fagprogrammer findes kun til Macbook og Windows computere. På f.eks. Chromebook og iPad har man ikke mulighed for at bruge disse fagprogrammer og derfor kan Chromebook og iPad ikke anbefales som studiecomputer på KG.

IT-support: På KG er der mulighed for at få IT support på IT kontoret i lokale 324. Du kan bl.a. få hjælp til tilslutning af WiFi, installation af office programmer hvis det driller, nulstilling af koder og lignende studierelevante IT-problemer. En forudsætning for support er at din computer benytter en opdateret version af dens operativsystem (macOS eller Windows). Aktuelt ydes support til Windows: Windows 10, version 21H1 eller nyere. MacOS: "Big Sur" eller nyere.

Du kan ikke forvente support til: Hardwareproblemer, opdatering af operativsystem, oprydning (frigivelse af plads) på din computer og lignende. Men kig gerne forbi for at få tips til hvad du kan gøre, hvis du har den slags problemer.

Der er mulighed for support på de fleste skoledage men hvis kontoret er låst, finder du kontakt oplysninger (mail/mobil) ved siden af døren.