Dig og IT på KG 

På KG er computere et vigtigt værktøj i undervisningen. Forventningen er derfor at du selv råder over en studieegnet computer. Den skal være tilstrækkeligt opladt gennem hele skoledagen og skal have installeret de fagprogrammer, som dine lærere angiver, og i øvrigt overholde nedenstående minimumskrav.

I løbet af din uddannelse på KG har du gratis adgang til Office 365 programmer og nødvendige fagprogrammer.  Computeren er som nævnt dit eget ansvar.

Nogle fagprogrammer findes kun til Macbook og Windows computere. På f.eks. Chromebook og iPad har man ikke mulighed for at bruge disse fagprogrammer.  Til skriftlige prøver og til eksamen skal man bruge et program som hedder Examcookie. Dette program findes også kun til Windows og Macbook. Derfor kan Chromebook og iPad ikke anbefales som studiecomputer på KG.

Minimumskrav til din computer: 4Gb RAM,  40 Gb ledig kapacitet på SSD/HDD og WiFi der understøtter WPA2-Enterprise. Desuden skal computeren have et opdateret operativsystem.
Windows: Windows 10 version 22H2 eller nyere. Check med kommandoen "winver" (Windowstast +r for at skrive kommandoen)
Macbook: MacOS version 12.7.2 "Monterey" eller nyere. Check fra "æble-menu" -> "Om denne mac"

IT-support: På KG er der mulighed for at få IT support på IT kontoret i lokale 324. Du kan bl.a. få hjælp til tilslutning af WiFi, installation af office programmer hvis det driller, nulstilling af koder og lignende studierelevante IT-problemer. En forudsætning for support er at din computer opfylder  minimumskravene ovenfor.
Du kan ikke forvente support til: Hardwareproblemer, opdatering af operativsystem, oprydning (frigivelse af plads) på din computer og lignende. Men kig gerne forbi for at få tips til hvad du kan gøre, hvis du har den slags problemer.

Der er mulighed for support på de fleste skoledage men hvis kontoret er låst, finder du kontakt oplysninger (mail/mobil) ved siden af døren.