La ràdio

Per continuar la línia de projectes, des de l’àmbit lingüístic us proposem un nou treball: La ràdio. Precisament, aquest treball consistirà en què vosaltres feu la vostra pròpia emissora de ràdio.

Primer de tot, anirem a Ràdio Mataró i un cop allà us faran una visita guiada de les instal·lacions, per tal que vosaltres sapigueu qui hi treballa, com es grava un programa de ràdio i què és necessari per dur-lo a terme.

Així doncs, com a persones amb gustos i desitjos diversos, sereu vosaltres que sereu els locutors, contertulians de la vostra secció o programa, a fi que entre tota la classe siguem capaços de crear la nostra pròpia ràdio, una ràdio de gran abast on puguin confluir les vostres idees, interessos, gustos.

De ben segur, que escoltes o has escoltat la ràdio en algun moment o altre: al tren, a casa, sota la dutxa,... Us imagineu com podria ser la vostra pròpia ràdio? Us imagineu ser un locutor / -a de ràdio per un dia? Us imagineu ser un Carles Pérez, un Òscar Dalmau, una Tatiana Sisquella o bé una Mireia Cros?

Us haureu d’organitzar per temàtiques, interessos, gustos per tal d’escollir una línia de treball de la vostra secció, el vostre programa o la vostra tertúlia, és a dir, el vostre format.

Però no us atabaleu per la feina, es tracta d’anar-lo construint entre tots i poder gaudir de les noves experiències!