La Part dels Àngels

Curtmetratge dirigit per Roger Roca i Albert Serradó gràcies al suport del Cineclub Manresa. Narra la transformació d'un home marcat per una crida espiritual que a través de la pintura s'endinsa en una creació a través de la pintura que el durà cada vegada més cap al descobriment de la seva veritable essència.

Construint Llibertat

Un documental que aborda un edifici del tot singular, en el que durant els anys 70 s’aplegaren el bo i millor de la cultura underground catalana. Es tracta d’una obra dels arquitectes Tusquets i Clotet on es visqué una transició del tot diferent gràcies a la singularitat dels seus ocupants. Les seves “portes obertes” van aplegar personatges com Brossa, Anna Briongos, Pau Maragall, Francesc Bellmunt, Víctor Jou, Marta Pessarodona, Vicky Combalía..

Ho podeu veure a TVC a la carta aquí: tv3alacartaconstruintllibertat

Terra d'Oportunitats

Gràcies a una cooperativa social que elabora vins i olis a Vallbona de les Monges (Lleida), descobrim noves formes de viure i comprenem el treball al medi rural. Els projectes ecològics sostenibles i compromesos amb el territori dibuixen un nou mapa de futur.

Un documental coproduit amb TVC i Septimo Elemento.

Ho podeu veure a TVC a la carta aquí: tv3alacartaterradoportunitats

Ho podeu verure a Filmin: Terrad'oportunitats


Abrera, De la II República a la Guerra Civil

Aquest documental ha estat realitzat per l'abrerenc Grup Brea, al que In Albis va sumar les seves forçes. Sota la direcció de Roger Roca, el documental ens endinsa en les veus dels protagonistes d'un moment històric traumàtic tot explicant-nos la historia particular d'un poble, Abrera, que va ser alhora la mateixa que va haver de patir tot un país.