Allò que no anomenam, no existeix!

REDACCIÓ

Santa Maria 20-10-22

Enguany tenim una optativa nova a 1r d'ESO, Igualtat de Gènere, i hem començat el curs reflexionant sobre totes aquelles qüestions que estan relacionades amb la igualtat i la coeducació. Han estat dies de reflexió i conversa on han sortit molt de conceptes nous per a les alumnes, des del manterruption a l'homofòbia. Per això, hem pensat compartir aquest aprenentatge a través d'una acció que durem a terme al carrer. Penjarem una sèrie d'imatges de codis QR sota l'eslògan "Allò que no anomena, no existeix" que, com veureu, dirigeixen a unes infografies que hem treballat a classe a partir d'un glossari sobre diversitat i igualtat de gènere.


Trobada de l'alumnat d'Igualtat i la comissió de Coeducació

Santa Maria 20-10-22

Ja hem fet la primera trobada entre l'alumnat de 1r d'ESO que ha triat l'optativa d'Igualtat de Gènere i l'alumnat de la comissió de Coeducació de 3r d'ESO. Hem fet una primera dinàmica de coneixement i ja hem posat data per les següents fites: penjada de QR per Santa Maria i una sortida que farem plegades i plegats per Palma el pròxim 3 de novembre.La comissió de Coeducació ja està en marxa!


REDACCIÓ

Santa Maria 12-10-22

A l'IES Santa Maria enguany tornam a tenir les comissions a 3r d'ESO. La de Coeducació, coordinada per na Margalida Simonet, ja ha començat a fer feina. Enguany, a més a més, tenim la sort de comptar amb l'optativa "Igualtat de gènere" a 1r d'ESO, impartida per na Vero Sáez.