IES CLARA HAMMERL

Benvinguts a la web de l'IES CLARA HAMMERL.


DIADA DE ST. ANTONI 2019

El dia 16 de gener celebràrem la festa de St. Antoni. Fogueró, torrada de botifarrons i llonganisses, colla de xeremiers... I enguany una novetat. Els alumnes de 1r, 2n i 3r d'ESO, han pogut gaudir d'una gimcana, organitzada pels alumnes de 4t d'ESO amb la col·laboració del professorat del centre. A continuació en teniu cinc cèntims...

Salut i molts d'anys

A continuació, us presentam un recull de la tasca de l'alumnat de 2n d'ESO “CAMPANYA DE CONSUM RESPONSABLE A NADAL”. Aquesta feina pretén sensibilitzar a l'alumnat i a les famílies sobre els excesos en el consum (regals que no emprarem, preparar més menjar del necessari...) i en la generació de residus (papers per embolicar els regals, aliments pel fems,...)

Cada grup ha fet una proposta de regals alternatius fabricats amb materials reciclats, de regals elaborats a casa “DIY” amb materials reutilitzats o regals no materials. La idea és posar més intenció en valorar les relacions personals per sobre d’allò material. A més a més, hi ha recomanacions sobre reciclatge, reutilització i reducció de residus.

Esperam que us agradi i Bon Nadal!

Consum responsable.pdf

Crònica d'IB3 sobre l'exposició del treball "sense amoR"

Sense amor, una obra d`art contra la violència de gènere.mp4

Diada internacional per a l'eliminació de la violència contra les dones

El dia 23 de novembre de 2018 ens vàrem afegir a la lluita per l'eliminació de la violència contra les dones. Llegirem un manifest i férem un minut de silenci entre d'altres activitats.

L'IES CLARA HAMMERL TAMBÉ ESTÀ EN CONTRA DE LA VIOLÈNCIA MASCLISTA.

PARTICIPAM ALS ACTES FENT UNA EXPOSICIÓ.

DEL 25 DE NOVEMBRE AL 2 DE DESEMBRE A L'ESGLÉSIA DEL ROSER DE POLLENÇA (CLAUSTRE DE SANTO DOMINGO)

INAGURACIÓ DIA 25 DE NOVEMBRE A LES 12:00h.

ESTAU CONVIDATS.

ELECCIONS AL CONSELL ESCOLAR

Calendari d'activitats complementàries i extraescolars i de festius


SECCIÓ DE VÍDEOS

VISITA LES NOSTRES XARXES