ИМАТЕ ХОТЕЛ?

Бъдете видими в 

дигиталното пространство!

Добре дошли в нашата микро платформа за хотели!

Разберете как да направите вашия хотел търсен и любим от гостите си.

Ние ще се погрижим да привлечем повече гости във вашия хотел, за да го направим желано място за почивка.

Днес средностатистическият пътешественик почти изцяло търси в интернет, за да намери идеалния хотел или къща за гости за своята ваканция или бизнес пътуване. С появата на нови компании за ваканционно отдаване под наем, като: booking.com, trivago.bg, airbnb.com и други, конкуренцията за хотели стана все по-голяма.

Ние създадохме авангардно и алтернативно решение за вашите хотелски, маркетингови стратегии. Ние Ви предлагаме иновативни решения за дигитален маркетинг на хотели. Специализирани сме в предоставянето на услуги за :

Създаване и поддръжка на Google My Business Профил 

Регистрация и поддръжка в платформата на Google Hotels

Заснемане на на 360 градусова интерактивна разходка 

Креативно изработване на вашите реклами 

Насочена дигитална реклама в дигиталното пространство  

Създаване, поддръжка на Уебсайт за ХотелиНие предлагаме:

Регистрация на Бизнес профил в Google My Business - вашата онлайн визитна картичка,

която Ви дава възможност за Директна резервация!Отбелязването на Вашия хотел в Google Maps 

Увеличава в пъти вашата видимост и показвания пред потенциални клиенти,

както и за по-лесно упътване към вашият хотел.Използването на 360 виртуални обиколки на имота, Ви дава възможност да покажете пълното изживяване от престоя във Вашия хотел. Потенциалните клиенти могат да се разходят из вашия имот и да проучат удобствата и функциите от комфорта на собствения си компютър или устройство. Виртуалните обиколки на хотела са идеалните инструменти за онлайн маркетинг, които ще Ви позволят да изградите доверие с бъдещи клиенти и да установите редовен бизнес. Виртуалната разходка може да се изпраща като линк на всеки клиент или да се имплементира във Вашия Уебсайт.

Виртуална разходка в Goolge Street View

хижа "АЛЕКО" 

Виртуална разходка в Goolge Street View

ресторант " CITY HOUSE"

Интерактивна виртуална разходка за уебсайт

музей "Джон Ленън" - Испания

Имайки точна информация за хотела в Google My Business, клиентите могат лесно да го намерят на картата в непозната местност. Това може да има голямо значение за бизнеса на хотела, особено ако се намира в туристически район или в град, където има много конкуренция. Освен това, актуализирането на Google My Business профила може да подобри видимостта на хотела в търсачките и да увеличи броя на клиентите, които посещават уеб страницата на хотела и правят резервации. В крайна сметка, един добре поддържан Google My Business профил може да бъде един много ефективен начин да се привлекат повече клиенти към хотела.Заснемането на хотелите чрез 360 градусова разходка и създаване на интерактивни бутони, помага на клиентите да получат максимално ясна и достоверна представа за хотела, интериора и удобствата, които предлага.

Ние осигуряваме и насоченото таргетиране тип рекламни банери и кампании, които помагат на хотела да стане по-популярен и разпознаваем в райони, от които чака потенциални клиенти. Нашите услуги включват също и регистрацията на хотела в Google Hotels, която дава възможност на клиентите да резервират хотела директно през платформата, да го намерят по-лесно на картата и да разгледат интерактивната 360 градусова разходка.


Виртуалната разходка на Вашия хотел може да бъде представена като интерактивна виртуална визитна картичка, включваща информация, контакти и допълнителни услуги. Тя може да се сложи на линк, и да се отваря чрез уникален QR код или да се инплементира във Вашия уебсайт....

ВИЖТЕ ОЩЕ............Ако сте собственик на малък семеен хотел или къща за гости, ние предлагаме изработка на микро сайтове, където имплементираме всички горепосочени услуги. Това ви дава възможността да представите вашето място по по-добър начин, да привлечете повече клиенти и да ги убедите, че те са направили правилния избор, като изберат да останат във вашия хотел или къща за гости.


Ние сме екип от професионалисти в областта на дигиталния маркетинг, които ще ви помогнат да постигнете максимален успех в онлайн пространството. Нашата мисия е да ви помогнем да постигнете максимални резултати и да растете като бизнес. 


Свържете се с нас днес и ние ще ви помогнем да направите следващата стъпка в развитието на вашия бизнес.ЗА КОНТАКТИ:

гр. Русе, ул. "Николаевска" №40 А;

тел.: 0896 544 583; 0897 626 669;

e-mail: office.helpnet@gmail.com

 web: www.helpnet.bg

FacebookEmailLinkLinkLinkLinkedIn

НАШИТЕ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Хелпнет ЕООД - 2023   *   Всички права запазени