VERTELTHEATER

DATUM

TITEL & AUTEUR

MEDIA

November 2023

 Kunstendag voor kinderen ism De Wattenfabriek

Op de kunstendag voor kinderen zet de Wattenfabriek de deuren open voor alle creatieve jonge kunstliefhebbers. Harbalorifa voorziet jong en oud van een stukje verteltheater. Dit jaar leest en speelt Harbalorifa het boek 'Meneer Kandinsky was een schilder' van Daan Remmerts De vries en 'Een zomerse zondag' van Gerda Dendooven.

November 2020

 De Sintfluenzer ism De Wattenfabriek

In het kader van de voorleesweek, en omdat we door de coronacrisis geen live verhaaltjes kunnen voorlezen, leest iemand van Harbalorifa elke dag een verhaaltje voor dat om 19u 's avonds online wordt gepost. Alle verhaaltjes worden ingeleid door Sint-Antelinks, de enige echte Sintfluenzer, die graag een echte Sint wil worden... Alle verhaaltjes zijn te herbekijken op ons YouTube-kanaal, door hiernaast op de Sintfluenzer-afbeedling te klikken.

Met: Lander Van Medegael, Tilia Dhont, Mieke De Pooter, Pepijn De Paepe, Liesbeth D'Hoker & Sven Van Trappen.

Juli 2020

Livinus - Een vrolijk luisterverhaal voor kinderen | Pepijn De Paepe

In het kader van "Schatten van Vlieg" schreef onze eigenste Pepijn De Paepe een vrolijk luisterverhaal voor kinderen, dat de hele zomer lang te ontdekken is in de Herzeelse bibliotheek De Wattenfabriek. Met dank aan Radio Star en Gemeente Herzele. Beluister het verhaal door op de afbeelding hiernaast te klikken.

Met de stemmen van: Annemie De Greef, Kenny De Mulder, Pepijn De Paepe, Mieke De Pooter, Liesbeth D'Hoker, Tilia Dhont, Carl Schotsaert, Lander Van Medegael, Sven Van Trappen & Jennifer Vrielinck. 

Het Livinuslied werd geschreven en gezongen door Carl Schotsaert.

Maart 2020

Harbaboekenfeest ism De Wattenfabriek

Naar aanleiding van de jeugdboekenmaand, en omdat we door de coronacrisis geen live verhaaltjes kunnen voorlezen, leest iemand van Harbalorifa elke dag een verhaaltje voor dat om 19u 's avonds online wordt gepost. Alle verhaaltjes zijn te herbekijken op ons YouTube-kanaal, door hiernaast op de Harbaboekenfeest-afbeedling te klikken.

Met: Liesbeth D'Hoker, Pepijn De Paepe, Jennifer Vrielinck, Annemie De Greef, Mieke De Pooter, Sven Van Trappen, Lander Van Medegael, Sandra Bergmans, Kenny De Mulder, Sarah Van De Zande, Carl Schotsaert, Tine De Lombaert, Tilia Dhont, Marit Dhont, Linus Dhont & Mees Van Medegael.

Oktober 2019

Februari 2020

Wie klopt daar? | Bart Moeyaert

Het is winter en steenkoud. De akkers zijn bevroren en er heerst honger. Ook de weg is spekglad. Wanneer Moos, het paard van de boer, valt, moet het geslacht worden. Dat betekent vlees, maar voor wie?

Met: Hendrik De Rauw, Louis Michiels, Jil Coppens, Elodie Liagre, Lauren Moreels, Fieke De Decker, Pepijn De Paepe & Mieke De Pooter.

Maart 2019

Wortels | Klaas Verplancke

Ries is een eenzame heuvelwachter die een zaadje vindt en zaait. Even later staat er plots een vent van een boom. Maar Ries vindt het te veel en te veel ineens. Toch krijgt hij er takken van, voor warmte, schaduw en koelte...

Met: Lander Van Medegael, Liesbeth D'Hoker & Mieke De Pooter.

Maart 2019

Takkenkind | Gerda Dendooven

Een vrouw eist van haar man een kind, en wel onmiddellijk. Dus gaat de man op zoek. Hij ontmoet veel verschillende kinderen. Zal hij een geschikt kindje voor zijn vrouw kunnen vinden?

Met: Lander Van Medegael, Mees Van Medegael, Liesbeth D'Hoker & Mieke De Pooter.

November 2018

De schepping van de vlinders | Gioconda Belli 

Een bijzonder verhaal over hoe Arno de vlinders ontwierp en de perfecte kruising tussen bloem en insect wist te maken. Het is een prachtig verhaal dat zowel jong als oud kan boeien.

Met: Hendrik De Rauw, Lander Van Medegael, Elodie Liagre, Pepijn De Paepe, Ilke De Pauw, Carlien Roels, Liesbeth D'Hoker & Mieke De Pooter.

November 2018

Februari 2020

Schaap met laarsjes | Maritgen Matter 

Op een koude winteravond belandt de hongerige Wolf bij een eenzame boerderij, waar hij Schaap op slinkse wijze mee naar buiten lokt om hem te verorberen. Maar Schaap is zo onweerstaanbaar blij met zijn nieuwe vriend, dat Wolf begint te twijfelen... 

Met: Hendrik De Rauw, Lander Van Medegael, Liesbeth D'Hoker & Carlien Roels.