Bo på skolen

MØDETID - når undervisningen begynder om mandagen

Hvis du har valgt at bo på skolen, kan du indkvartere dig mellem kl. 19-23 aftenen inden ugens første undervisningsdag. Møder du først den dag, undervisningen begynder (mandag), skal du være på skolen senest kl. 8.30. Undervisningen begynder kl. 8.50. I perioder med helligdage er første undervisningsdag ikke altid en mandag. Se din indkaldelse for eventuelle ændringer.

Skolehjemmet er lukket alle weekender. Vi åbner søndag kl. 19-23 for elever, der skal indkvarteres på skolen.

Der er ingen forplejning på skolen om søndagen.


NB: Hvis undervisningen ikke begynder en mandag, henvises til indkaldelsen for specifik info vedr mødetid m.m.

REGLER OM INDKVARTERING

ØNSKER DU AT BO SKOLEN? Du er berettiget til at blive indkvarteret på skolen, hvis den samlede rejsetid fra dit hjem til skolen er mere end 75 minutter med offentlige transportmidler. Der er automatisk reserveret værelse til dig, hvis du er berettiget til at bo på skolen. Ønsker du ikke at benytte værelset, kan du afbestille det uden omkostninger, såfremt du giver besked til skolen senest tre uger før ankomst på booking@handelsfagskolen.dk.

ELEVER FRA ODDER & OMEGN OG GRØNLAND + FÆRØERNE

Bor du i et af postnumrene; 8000-8361, 8362, 8660, 8700, 8732 og 8771, har vi ikke reserveret værelse til dig. Det skyldes, at vi forventer, at du kan nå frem til Handelsfagskolen med offentlige transportmidler på under 75 minutter. Har vi taget fejl af rejsetiden, så ring venligst til os. Bor du tæt på skolen, men ønsker alligevel at blive indkvarteret, er du velkommen til at sende en mail til booking@handelsfagskolen.dk med ønske om at blive indkvarteret på skolen. Husk at notere din fødselsdag og dit holdnummer. Prisen på kost og logi finder du her.

NB - Elever fra Færøerne og Grønland har ofte mulighed for at bo på skolen i weekenden - send evt. en mail til booking@handelsfagskolen.dk.

SENGETØJ OG HÅNDKLÆDER

Du får udleveret et sæt sengetøj og to håndklæder. Sengetøjet skal du bruge hele perioden, dog kan du leje et nyt sæt for 50 kr (2019). Håndklæderne kan du få skiftet fredag morgen ved at lægge de beskidte håndklæder på gulvet uden for værelsesdøren.

RENGØRING

Der bliver foretaget en let rengøring fredag formiddag. Det er en god idé at rydde op, så rengøringspersonalet kan komme til.


ELEVER MED BØRN

Har du børn, kan du blive fritaget for at betale kost og logi, hvis du sender dokumentation i form af kopi af barnets fødsels- eller dåbsattest pr. post eller e-mail til Sikker Mail senest en uge inden ankomst.