Welkom

Welkom bij de Harley-Davidson Club Nederland 

Harley-Davidson Club Nederland (H-DCN) is één van de oudste en grootste H-D clubs van Europa. Het doel van onze vereniging is het contact tussen onze leden (rond de 1100) te behouden en te versterken. De leden zijn verdeeld over negen regio’s en elke regio organiseert ritten en/of treffens en andere activiteiten waar ieder lid welkom is. 

We zijn aangesloten bij de Federatie H-D Clubs Europa die gezamenlijk meer dan 18.000 Harley rijders vertegenwoordigen.

Met meer dan duizend leden in de negen regio’s, valt er nogal wat te doen voor een Algemeen Bestuur. Dat werk verdelen we tussen de voorzitter, vice-voorzitter, secretaris, penningmeester en de ledenadministratie. 

De 9 regio’s hebben ieder een regiobestuur en twee keer per jaar vergaderen we gezamenlijk. Het Algemeen bestuur bestaat uit vrijwilligers, bij de regiobesturen is dat hetzelfde. Verder zijn er vrijwilligers in de toercommissie en de redactie van het clubblad. Bij treffens zijn veel leden vrijwilliger om ervoor te zorgen dat alle bezoekers het naar hun zin hebben.

Missie

Ons doel is Harley Davidson rijders en enthousiastelingen te organiseren om gezamenlijk activiteiten te ondernemen en daardoor de onderlinge verbondenheid te vergroten. Dit kan een rit in binnen- of buitenland zijn, een treffen, regio-avond of andere activiteit. We delen onze verhalen/belevenissen als we elkaar tegenkomen, via ons clubblad, de website en facebook. Daarmee hopen we ook Harleyrijders te bereiken die nog geen lid zijn, maar zo wel iets van onze activiteiten meekrijgen.

De H-DCN staat voor vrijheid – blijheid, iedereen in zijn/haar waarde laten en het samen maken van mooie herinneringen.

Visie

Op een dag kent elke Harleyrijder in Nederland (en daarbuiten) onze vereniging en zijn we een interessante gesprekspartner voor andere partijen zoals Harley clubs, maar ook voor gemeentes en andere overheden. 

Bestuur

Het dagelijkse bestuur van de H-DCN

van links naar rechts:

Ledenadministratie

Kim
de Jonge

ledenadministratie@h-dcn.nl


Secretaris

Stan
van Oss

secretaris@h-dcn.nl


Penningmeester

Josephina
Bakker

penningmeester@h-dcn.nl

Voorzitter

Jan-Pieter  
Steunebrink 

president@h-dcn.nl

Vice Voorzitter

René
Wansink

vice-president@h-dcn.nl


Heb je vragen? Wacht niet, let's talk

president@h-dcn.nl

Federatie Harley-Davidson Clubs Europe

De FH-DCE is de grootste gemeenschap van volledig onafhankelijke Harley-Davidson Clubs (H-DC) ter wereld, met 38.000 leden in 120 clubs uit de meeste Europese landen. Zij zijn de enige motorliefhebbende organisatie die de naam en logo’s van de Harley-Davidson Motor Company, VS mag gebruiken.

Opgericht in 1991 en in 2000 aanvaard onder de Europese wetgeving als een E.E.I.G., een Europese economische belangengroep en daarom erkend en aanvaard onder de EU-wetgeving. De FH-DCE voldoet aan de EU-normen met betrekking tot de organisatie en de naam FH-DCE Super Rally® en het FH-DCE-logo zijn geregistreerde handelsmerken en exclusief eigendom van de FH-DCE aangesloten clubs.


De Federatie bestaat uit echte Harley-Davidson Clubs. Als lid van de FH-DCE heb je ondersteuning en een stem, zowel in de wereld van Harley-Davidson als in de wereld van motorrijden.

Een Harley-Davidson rijden geeft je de mogelijkheid nieuwe vrienden te maken, andere landen te ontdekken en andere culturen te verkennen.
Vriendschap – Vrijheid – Wederzijds respect. Kijk voor meer informatie over de Europese federatie op hun site