ArcGIS Koulutus

Verkko-opinnot

Haluatko oppia nopeasti vähän, tai käyttää pidemmän ajan uuden oppimiseen verkossa! Tutustu opintokokonaisuuksiimme ja yksittäisiin kursseihin, joita voit suorittaa kotisohvalta, puutarhasta tai jopa toimistostasi käsin!

Lähiopetus

Järjestämme lähiopetusta! Järjestetäänkö teille ArcGIS Peruskurssi? Koulutamme kokonaisia luokallisia ja tarjoamme myös yksityisopetusta. Koulutukset vaihtelevat vakiosisältöisistä kursseista vapaamuotoiseen konsultoivaan koulutukseen.

Opintotuki

Tarjoamme opintotukea virka-aikaan. Voit soittaa, lähettää sähköpostia tai viestitellä Whatsapissa meille ja me autamme sinua käyttämään ArcGIS-ohjelmistoja!

FAQ

Löytyykö teiltä peruskursseja?

Kyllä! Suosituimmat peruskurssit ovat: ArcGIS Online Peruskurssi ja ArcGIS Pro Peruskurssi. Kokoa sopiva porukka, niin pidetään koulutus!

Paljonko koulutus maksaa?

Vakiosisälötoinen lähiopetus, sanotaanpa vaikka ArcGIS Pro Peruskurssi maksaa 380€ / osallistuja / päivä. Tarjoamme merkittävää ryhmäalennusta, jos osallistuja määrä on suurempi kuin 3!

Mitä ArcGIS-lisenssejä tarvitsen?

Riippuu kurssista. Lähtökohtana on, että koulutettavan koneella tulee olla koulutuksessa käytettävä ohjelmisto asennettuna, ja siihen soveltuva lisenssi. Poikkeuksiakin on! Esimerkiksi ArcGIS Onlinea varten voit käyttää Public- tai Developer-tunnuksia ja oppia hurjan määrän asioita!

Missä koulutukset pidetään?

Koulutuksia voidaan pitää organisaatiosi tiloissa, Geosprint järjestämässä koulutustilassa ja mikä parasta, myös verkossa!

Kouluttajat

Reeta Helinoja

Paikkatietoasiantuntija

"Kartta on yksi vaikutusvaltaisimmista viestintävälineistä ja sen voimaa on käytetty vuosisatojen ajan. Nykyteknologialla ja infoähkyn maailmassa karttojen hyödyllisyys ja tehokkuus korostuu entisestään, joten kelkassa kannattaa pysyä mukana!"

Antti Ahola

Paikkatietoasiantuntija

"Ihmiskunta on tehnyt (ainakin) kolme mahtavaa keksintöä! Mikroskoopin, jolla voidaan ymmärtää elämän rakennetta, kaukoputken jolla voidaan hahmottaa kosmosta ja fysiikan lakeja, sekä Paikkatietojärjestelmän, jonka avulla voidaan luodata yhteiskunnan sisään ja selvittää sen vuorovaikutussuhteita"

Yhteystiedot

Koulutukset tuottaa Geosprint Oy.

Ota yhteyttä:

Antti Ahola, +358445505111, antti.ahola@geosprint.fi

Reeta Helinoja, +358400617472, reeta.helinoja@geosprint.fi