CARTELLERA
CINECLUB GEGANTERS DE TAVERTET

PROPERA PROGRAMACIÓ

Vasil

Dissabte 20 de maig, 20.00 h a la Sala Polivalent

Sinopsi:

En Vasil és intel·ligent, carismàtic i el número 1 jugant al bridge i als escacs, però dorm al carrer d’ençà que va arribar de Bulgària. L’Alfredo, un arquitecte jubilat, l’acull a casa seva durant un temps, davant la mirada atònita de la seva filla Luisa. Els dos homes no tenen res en comú, excepte la seva passió pels escacs. Tot i les seves diferències, a poc a poc en Vasil aconseguirà trencar les barreres construïdes per l’Alfredo. I és que en Vasil té aquest do: transformar per sempre les persones amb qui es relaciona.


llegir més...

Direcció: Avelina Prat 

Guió: Avelina Prat

Estrena: novembre 2022

Durada: 93 min.

Gènere: drama

Versió: original en Castellà

Protagonistes: Ivan Barnev, Karra Elejalde, Alexandra Jiménez, Sue Flack, Susi Sánchez, Lorena López, Pepo Blasco, Pepa Juan 

Qualificació d'edat

Dossier

Crítiques

Imatges

Tràiler

Falca de ràdio

El sostre groc

Dissabte 17 de juny, 20.00 h a la Sala Polivalent

Sinopsi:

L’any 2018 un grup de nou dones van presentar una denúncia contra dos dels seus professors de l’Aula de Teatre de Lleida per abusos sexuals comesos entre els anys 2001 i 2008, quan eren unes adolescents. Va ser massa tard. Per por, per vergonya, perquè van trigar molt temps a entendre i digerir el que els havia passat, la denúncia va arribar quan el cas ja havia prescrit i es va arxivar. El que no sabien és que, tot i que el cas havia prescrit, els seus testimonis estaven obrint una porta en la qual, potser, no tot estava perdut. 

Premis i nominacions:


llegir més...

Direcció: Isabel Coixet

Guió: Isabel Coixet i Laura Ferrero

Estrena: desembre 2022

Durada: 94 min.

Gènere: documental

Versió: original en Català i Castellà

Qualificació d'edat:

Crítiques

Tràiler