CARTELLERA
CINECLUB GEGANTERS DE TAVERTET

PROPERA PROGRAMACIÓ

La Maternal

Dissabte 15 d'abril, 20.00 h a la Sala Polivalent

Sinopsi:

La Carla té catorze anys i és una jove desafiant i rebel. Viu en un antic restaurant de carretera als afores d’un poble amb la seva jove mare soltera mentre falta a classe i passa les hores amb el seu amic Efraín. Quan l’assistenta social s’adona que està embarassada de cinc mesos, la Carla ingressa a “La Maternal”, un centre per a mares menors d’edat on comparteix el seu dia a dia amb altres joves com ella. Junt amb els seus nadons, s’enfrontaran a aquest nou món d’adults pel que no han tingut temps de preparar-se. 

Premis i nominacions:


llegir més...

Direcció: Pilar Palomero 

Guió: Pilar Palomero

Fotografia: Julián Elizalde

Estrena:  octubre 2022

Durada: 122 min.

Gènere: drama

Versió: original en Castellà 

Protagonistes: Carla Quílez, Àngela Cervantes, Jordan Dumes, Pepe Lorente, Olga Hueso, Rubén Martínez, Gal-la Sabaté, Neus Pàmies, Clàudia Dalmau, Sheila Baños, Claudia Medina, Jamila Bengharda, Karol Ruiz-Tagle

Imatges del rodatge

Qualificació d'edat

Crítiques

Tràiler

Vasil

Dissabte 20 de maig, 20.00 h a la Sala Polivalent

Sinopsi:

En Vasil és intel·ligent, carismàtic i el número 1 jugant al bridge i als escacs, però dorm al carrer d’ençà que va arribar de Bulgària. L’Alfredo, un arquitecte jubilat, l’acull a casa seva durant un temps, davant la mirada atònita de la seva filla Luisa. Els dos homes no tenen res en comú, excepte la seva passió pels escacs. Tot i les seves diferències, a poc a poc en Vasil aconseguirà trencar les barreres construïdes per l’Alfredo. I és que en Vasil té aquest do: transformar per sempre les persones amb qui es relaciona.


llegir més...

Direcció: Avelina Prat 

Guió: Avelina Prat

Estrena: novembre 2022

Durada: 93 min.

Gènere: drama

Versió: original en Castellà

Protagonistes: Ivan Barnev, Karra Elejalde, Alexandra Jiménez, Sue Flack, Susi Sánchez, Lorena López, Pepo Blasco, Pepa Juan 

Qualificació d'edat

Crítiques

Tràiler


El sostre groc

Dissabte 17 de juny, 20.00 h a la Sala Polivalent

Sinopsi:

L’any 2018 un grup de nou dones van presentar una denúncia contra dos dels seus professors de l’Aula de Teatre de Lleida per abusos sexuals comesos entre els anys 2001 i 2008, quan eren unes adolescents. Va ser massa tard. Per por, per vergonya, perquè van trigar molt temps a entendre i digerir el que els havia passat, la denúncia va arribar quan el cas ja havia prescrit i es va arxivar. El que no sabien és que, tot i que el cas havia prescrit, els seus testimonis estaven obrint una porta en la qual, potser, no tot estava perdut. 

Premis i nominacions:


llegir més...

Direcció: Isabel Coixet

Guió: Isabel Coixet i Laura Ferrero

Estrena: desembre 2022

Durada: 94 min.

Gènere: documental

Versió: original en Català i Castellà

Qualificació d'edat:

Crítiques

Tràiler