Welkom

Welkom op de Circus Picolini -website van de Gemeentelijke Basisschool van Tervuren!

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart 2020 organiseren wij een heus spektakel. Dan treedt onze volledige school op in een grote circustent in het centrum van Tervuren, verdeeld over twee show-groepen. En dit alles, gebeurt onder de professionele begeleiding van Circus Picolini. Zo brengen we in totaal vier shows, met nadien een gezellige drink op onze school.

Wilt u ook genieten van een fantastische Circus Picolini -show? Boek dan nu uw tickets.

Wanneer komt u?

Komt u liever kijken op vrijdag? Of past zaterdag beter in jouw planning?

Bekijk hiernaast in realtime het aantal plaatsen die nog beschikbaar zijn per dag, en stem uw boeking hierop af. Dit diagram is gebaseerd op de reeds betaalde tickets.

Opgelet: Kies uw show op basis van de groepen (A-groep en B-groep), indien u uw kind(eren) graag op de circuspiste ziet performen.

Boek nu uw tickets!

Wacht niet langer, en boek nu uw tickets voor een onvergetelijke show!

Klik hier voor uw tickets te bemachtigen!

Over het project

Al vanaf september 2019 zijn we met het volledige schoolteam in samenwerking met de Ouderraad, volop bezig met het uitwerken van het Circus Picolini -project. Van de eerste kennismaking met het circus, het vervolgens oefenen en trainen van de circusvaardigheden tot de uiteindelijke shows. Lees hier het indrukwekkende verloop van ons project!

Bedankt!

Een bijzonder grote dank aan onze sponsors, die dit evenement mee mogelijk maken. Hieronder vermelden we u graag onze hoofdsponsors.

Bekijk hier onze andere grote sponsors.

Home Consultants

Delletrans bvba

David Sommerijns

SAS

Van Sever