4t A

Tutora: avidal@fassers.org

PRÒXIMES SORTIDES 

3/11/2023: ANAM A L'AULA MEDIAMBIENTAL DEL PORT DE POLLENÇA

16/11/2023: ANAM A VISITAR POLLENTIA

COMENÇAM 4t!!!

SORTIDA A SON REAL

DISFRESSA DE CARNAVAL DE 3R

Carnestoltes s'acosta i hem decidit entre tots una disfressa relacionada amb els hàbits saludables, ja que aquest tema és el nostre objectiu de centre d'enguany. Després de cercar informació sobre quines coses podíem fer per estar saludables, hem decidit que volem destacar la importància de dormir i descansar les hores suficients. Hem fet uns cartells amb missatge i uns antifaços per dormir tots a conjunt. El dia 17 de febrer hem de venir tots amb el pijama posat! Important dur sabates còmodes per poder fer la rua i passar tot el dia. També podem dur complements com una bata, un peluix, una manta petita, etc. 

ELS DIMECRES FEIM TALLERS

Tots els dimecres a les 13:00h feim tallers en petit grup. Cada equip té una activitat de vocabulari, ortografía, matemàtiques, etc. Treballam en equip per refoçar continguts de forma més divertida. 

SANT ANTONI

Enguany hem pogut celebrar Sant Antoni així com toca! Hem tengut de tot: dimonis, fogueró, ximbombes, gloses, ... Aquí ens podeu veure amb en Punxegut, el dimoni de 3r i a la pàgina de fotos ja hi ha la carpeta d'avui. Visca Sant Antoni!!

KAHOOT DELS INVERTEBRATS

Ara que ja hem après moltes coses sobre els invertebrats toca fer un poc de repàs. Aquí teniu un Kahoot per comprovar tot el que sabeu sobre els diferents grups d'animals invertebrats. 

Molt important: De moment només podeu repetir el joc dues vegades.

Avís: Llegeix una o dues vegades la cartolina verda per repassar abans de fer el joc.         

25 N

Avui dia 25 de novembre hem sortit al pati a llegir un manifest i a fer un minut de silenci per commemorar el dia de la NO VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES. Hem tret un cor ple de paraules dolces que ens hem escrit entre nosaltres. També hem lluït la nostra gorra amb el lema ENCORATJA'T i hem elegit una frase que diu "La violència és una debilitat" de Jean Jaures. 

AUDITORI I PARC

Avui hem anat a l'Auditori a veure l'obra Utopia. Hem aprofitat la sortida per anar al parc a berenar i a jugar una estona. Teníem moltes ganes de fer una sortida encara que aquesta ha estat a prop. Dia 1 de desembre en farem una un poc més enfora, toca agafar autobús. 

L'apicultor Rafa ens ha enviat un enllaç al seu blog on podreu trobar moltíssima informació que vos pot interessar. Aquí el teniu!

deures: QUÈ ÉS AIXÒ?

Al costat de l'hort tenim una construcció de pedra que no sabem ben que què és. Hem entrat a dins i l'hem observada bé i ens agradaria saber qui ús donaven a aquesta estructura. Aquesta setmana tenim l'objectiu de descobrir-ho. Dilluns que ve posarem en comú totes les respostes. 

El dia de les verges hem menjat bunyols boníssims que ens ha preparat l'AMIPA. També hem cantat serenates com cada any. Hem fet tanta via a menjar els bunyols que no tenim fotos de cada un! Moltes gràcies a totes les persones que feis possible aquest dia. 

La notícia del cuc ens ha deixat molt impressionats. Hem volgut anar a explicar-la a tota l'escola! Ens ha agradat tant el descobriment del Pollenti perezi que volíem que tota l'escola ho sabés. 

NOTÍCIA

Continuam observant insectes del pati i dels que ens enviau de casa. Hem decidit que els volem classificar per poder conèixer les característiques de cada grup.

ESTRELLA DE MAR

Na Maria Coll ens ha duit una estrella de mar blanca que varen trobar els seus padrins fa 20 anys a la platja. Les estrelles de mar no tenen esquelet encara que quan moren tornen fortes. L'hem observada amb una lupa binocular que ens ha duit en Leo. Amb aquesta lupa que pareix un microscopi podem veure objectes petits amb augment. 

CAVALLET DE MAR

Na Carla de 3r B ens ha duit un cavallet de mar que va trobar a la platja. L'hem observat de ben a prop. 

Primer dia a l'hort

Hem decidit que volem posar en marxa l'hort de l'escola. Tenim molta feina per endavant, però estam molt il·lusionats!