Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

UUTISET

2021

💛💚 Kausi 2021 alkaa (vihdoinkin) 💛💚

17.4.2021

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä ja Espoon kaupunki linjasivat 11.5. tulleella tiedotteella että aikuisten harrastustoimintaa on mahdollista järjestää ulkotiloissa ma 17.5. alkaen

Harrastustoiminnan avaaminen mahdollistaa harjoittelun aloittamisen myös edustusjoukkueen osalta. Ryhmä aloittaa täysipainoisen harjoittelun päävalmentaja Tuukka Uimosen kokoaman 9 henkisen valmennus- ja taustatiimin johdolla.
Joukkueessa pelaamisesta kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Tuukkaan (P. 0415354071, E.
tuukka.uimonen@etelaespoonpallo.fi)

Kilpailutoiminnan avaamisesta ei ole vielä virallista päätöstä, mutta Palloliitto on julkistanut tulevan kauden otteluohjelman joka löytyy täältä. Koronarajoitusten vuoksi sarjakauden aloitus siirtyy normaalista huhti-toukokuun vaihteesta kesäkuun toiselle viikolle, lauantaina 12.6. klo 15:30 alkaen mennään kotona nousijajoukkue EBK:ta vastaan.
Sarjan pelitapaa on muokattu niin että totutun kaksikertaisen sarjan sijaan pelataan yksinkertainen alkusarja jonka päälle pelataan 6 joukkueen ylä- ja alaloppusarjat: Ylä- ja alaloppusarjoihin lähdetään alkusarjassa saavutettujen pisteiden kanssa. Sarjan säännöt löytyvät
täältä.

#keltavihree #parastapaikallista #härifråntvättas

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä jatkoi jo voimassa olevia rajoituksia vähintään 31.3.2021 saakka

4.2.2021

Koronakoordinaatioryhmän aiemmin linjaamat rajoitukset ja suositukset pysyvät voimassa, aikuisten harrastustoimintaa ei järjestetä sisä- tai ulkotiloissa

Yli 20-vuotiaiden harjoitusvuorot on peruttu sisällä ja ulkona 31.3.2021 saakka Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupunkien hallinnoimissa tiloissa. Yli 10 henkilöä ylittävä toiminta on kielletty tartuntatautilain väliaikaisen 58g § myötä myös yksityisissä tiloissa.

Otteluita, kilpailuita, turnauksia, esityksiä tai tapahtumia ei järjestetä. Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan aiempien päätösten mukaisesti.

Seuraamme tilannetta ja aloitamme avoimet harjoitukset heti kun rajoitusten poistumisen myötä toiminta on mahdollista aloittaa.

Edustusjoukkueen Supporter Card 2021 saatavana seuran verkkokaupasta

17.2.2021

Supporter Card 2021 on nyt saatavana Etelä-Espoon Pallon verkkokaupassa

Klikkaa tästä ja hommaa Edustusjoukkueen Supporter Card 2021 hintaan 20€

Ostamalla Supporter Cardin tuet aitoa paikallista, rehellistä ja hyvää amatööriurheilua sekä saat vapaan pääsyn kaikkiin kauden kotiotteluihin. Korttiin liitetään etuja joista kerrotaan otteluiden yhteydessä sekä Supporter Card-kumppanuus sivulla

EsPan uuteen verkkokauppaan pääset tästä , tarjolla myös muita hienoja keltavihreitä tuotteita.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on päättänyt jatkaa voimassa olevia rajoituksia 31.1.2021 asti

5.1.2021

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä linjasi voimassa olevien rajoitusten ja suositusten jatkamisesta alueellaan

Koronakoordinaatioryhmä linjasi 5.1.2021 kokouksessaan voimassa olevien rajoitusten ja suositusten voimassaolon jatkamisesta 31.1.2021 saakka. Voimassaoloajan jatkamisella torjutaan epidemian ja uuden virusmuunnoksen leviämisen sekä sosiaali- ja terveydenhuollon ylikuormittumisen uhkaa. Määräaikaisia suosituksia ja rajoituksia jatketaan uuden määräajan jälkeen edelleen tarvittaessa.

Rajoitusten perusteella kaikki sisäliikuntatilat, mukaanlukien jalkapallohallit, pysyvät suljettuina sekä kaikki yli 20-vuotiaiden harjoitusvuorot perutaan ulkona 10.1.2021 saakka.

Seuraamme tilannetta ja aloitamme avoimet harjoitukset heti kun rajoitusten poistumisen myötä toiminta on mahdollista aloittaa.

2020

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on päättänyt jatkaa voimassa olevia rajoituksia 10.1.2021 asti

10.12.2020

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on päättänyt voimassa olevien rajoitusten ja suositusten jatkamisesta 10.1.2021 asti.

Rajoitusten perusteella kaikki sisäliikuntatilat, mukaanlukien jalkapallohallit, pysyvät suljettuina sekä kaikki yli 20-vuotiaiden harjoitusvuorot perutaan ulkona 10.1.2021 saakka.

Seuraamme tilannetta ja aloitamme avoimet harjoitukset kun rajoitusten poistumisen myötä toiminta on mahdollista aloittaa.

Pääkaupunkiseudulle asetetut koronarajoitukset siirtävät harjoituskauden aloitusta

27.11.2020

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on päättänyt rajoituksista ja suosituksista, jotka ovat voimassa 30.11.–20.12.2020.

Rajoitusten perusteella kaikki sisäliikuntatilat, mukaanlukien jalkapallohallit, suljetaan sekä kaikki yli 20-vuotiaiden harjoitusvuorot perutaan ulkona.

Seuraamme tilannetta ja aloitamme avoimet harjoitukset kun rajoitusten poistumisen myötä toiminta on mahdollista aloittaa.

Avoimet harjoitukset käyntiin tiistaina 1.12.2020

11.11.2020

Edustusjoukkueen valmistautuminen uuteen kauteen ja avoimet harjoitukset alkavat tiistaina 1.12.2020


Talvikauden harjoitusajankohdat ovat:


Tiistai 17:30-19:30 Matinkylä TN1

Keskiviikko 19:45-22:00 Matinkylä TN1

Perjantai 19:15-21:20 Esport Arena


Uudet pelaajat ja kokeilijat ovat tervetulleita mukaan harjoituksiin. Ilmoittautumiset ja lisätiedot vastuuvalmentaja Tuukka Uimoselta


Tuukka Uimonen

phone: 0415354071

email: tuukka.uimonen(a)etelaespoonpallo.fi


Päävalmentaja Rasmus Jansson siirtyy kyproslaisen Pafos FC:n organisaatioon

20.6.2020

Edustusjoukkueen päävalmentaja Rasmus Jansson siirtyy Pafos FC:n organisaatioon

Ylpeinä ja tottakai hieman surullisina joudumme toteamaan että Rasmus Janssonin valmentajasopimus on purettu hänen siirtyessään Kyproksen pääsarjaa pelaavan Pafos FC:n organisaatioon. Rasmus tulee toimimaan suomalaiselle jalkapalloväelle tutun Gert Remmelin valmennustiimissä joka vastaa seuran U21, U19 ja U17 joukkueiden toiminnasta.

Ollaan tehty Rassen johdolla todella paljon duunia, luotu pelitapa ja identiteetti, määritetty laatukriteerit harjoitteluun. Osa-alueille on pestattu parhaat valmentajat jotka jatkavat. Valmennuksen pitkäaikaiset tavoitteet eivät muutu vaikka yksi tiimistä saa valmennuksesta päivätyön ulkomailta, toteaa edustuksen joukkueenjohtaja Joni Teräväinen. Tämä on meille menetys, mutta tietyllä tavalla myös selvä merkki siitä että olemme tehneet oikeita juttuja, hän jatkaa.


Hyvää matkaa, καλό ταξίδι Rasmus!

Kausi Kolmosessa avattu voitokkaasti

15.6.2020

EsPa - Atlantis FC Akatemia 2-1

Edustusjoukkue otti upean voiton kauden avauksessa Kakkosen ryhmällään peliin tulleesta Atlantiksesta.

Lue koko otteluraportti alla olevasta linkistä:

2020 13.6. EsPa -Atlantis FC Akatemia


S. Sareskoski Oy Edustusjoukkueen tukijaksi

5.6.2020

Edustusjoukkueelle uusi tukija Sareskoski Oy

Sareskoski on osaava liike-elämän verkkokauppa. Yritykseltä saa yli 30.000 tuotetta kaikkien yritysten kaikenlaisiin tarpeisiin. Teollisuudesta liikenteeseen, kiinteistön- ja terveydenhuoltoon. Ammattilaiselta ammattilaiselle. Helposti, nopeasti ja varmasti.

"Kaikki alkaa tuotteista ja valikoimasta – yritykset tarvitsevat toiminnassaan laitteita, materiaaleja, työkaluja ja tarvikkeita. Niistä parhaita ja laadukkaimpia olemme valinneet Sareskosken verkkokauppaan." - Sakari Sareskoski, Toimitusjohtaja ja Sareskoski Oyn perustaja

Sareskoski Oy perustettiin vuonna 1986 ja se on aina ollut kotimainen perheyritys.

www.sareskoski.com


Kaikki edustuksen pelit näppärästi omaan kalenteriin

2.6.2020

Avauspeli: EsPa - Atlantis FC akatemia, la 13.6. klo 14:30 Matinkylä TN1

Vihdoinkin se alkaa, pitkä kevät on juostu ja neppailtu omatoimiharjoitusten parissa. Viime viikosta lähtien on päästy jo pienryhmissä kentälle ja tällä viikolla treenataan jo koko vahvuudella. Kovaa mennään vielä muutama viikko kun otetaan kiinni menetettyjä joukkuetreenejä.

Kauden aloitus on nyt aivan ovella ja ensimmäiseen peliin vieraaksi saapuu Atlantiksen Akatemia, joka on käytännössä sekoitus A-junioreista ja Atlantiksen Edustuksesta.

Tämän ja kaikki muut matsit saat lisättyä omaan kalenteriisi allaolevasta linkistä:

https://bit.ly/matsit20

45 päivää väliaikaisessa normaalissa! Seuran tiedote

26.4.2020

45 päivää väliaikaisessa normaalissa!

Tätä tiedotetta kirjoittaessamme seuran aikaisemmin normaalina tunnettu harjoitus- ja kilpatoiminta on ollut keskeytettynä 45 päivää. Harjoitustoiminnassa olemme siirtyneet kaikkien joukkueiden osalta väliaikaiseen normaaliin, jossa joukkueilla on valmentajien ohjaamina 1-2 livetreeniä / viikko verkkoyhteyden yli toteutettuina. Tämän lisäksi kaikkien joukkueiden pelaajille on tehty kahden viikon välein vaihtuvat omatoimisen harjoittelun ohjelmat. Joukkueiden valmentajat ovat aloittaneet myös pelaajakohtaiset kehityskeskustelut, joissa pelaajat voivat kysyä treeniohjelmista sekä purkaa muutenkin ajatuksiaan omille valmentajilleen.

Pikainen siirtymä kaikin puolin täysin uudenlaiseen yhteiskunnalliseen tilanteeseen, ja joukkueurheilussa erittäin poikkeukselliseen harjoituskulttuuriin, on luonnollisesti aiheuttanut meistä jokaiselle monenlaisia haasteita ja kommelluksia. Kaikista näistä olemme seurana ja seurayhteisönä tähän mennessä selvinneet, ja tulemme näiden jo koettujen 45 päivän perusteella selviämään myös jatkossakin. Olemme hiljalleen löytäneet tavan harjoitella ja valmentaa uudessa toimintaympäristössä, erillään yhdessä.

On ollut myös ilo huomata, miten monelle ihmiselle pikkuisella, 32-vuotiaalla kyläseurallamme on jonkinlainen paikka ja merkitys sydämessä. Olemme erittäin kiitollisia jo saamistamme lahjoituksista sekä kaikesta myötätunnosta jota seuraamme kohtaan on osoitettu tässä erittäin haastavassa tilanteessa. Haluamme lisäksi kiittää Suomen Palloliittoa esimerkillisestä toiminnasta jäsenseurojensa tukemisessa. 7-minuutin käsittelyaika tukihakemukselle lienee jonkinlainen ennätys järjestömaailmassa, jota tässä kohtaa kiitollisina todistimme!

Miten tästä eteenpäin?

Seuran hallitus on kokoontunut virtuaalisesti poikkeustilan aikana kahden viikon välein arvioimaan tilannetta, ja tekemään toiminnan ylläpidon kannalta vaadittavia päätöksiä. Sama toimintamalli jatkuu jo aikaisemminkin ilmoitetun mukaisesti ainakin kesäkuun alkuun asti. Talouden osalta sopeuttamistoimenpiteet, saadut avustukset/lahjoitukset sekä kaupungin vastaantulo kenttävuokrissa, ovat mahdollistaneet akuutin talouskriisin välttämisen. Valitettavasti erittäin suuri epävarmuus tulevien viikkojen ja kuukausien sekä koko loppuvuoden toiminnan toteuttamisen suhteen tarkoittaa kuitenkin sitä, että seuran taloudellinen tilanne säilyy edelleen erittäin haastavana. Pelaajamaksujen lisäksi seuramme talouden kivijalan ovat muodostaneet kevään, syksyn ja talven jalkapallokoulut, kesäleirit sekä EsPa Iso Omena -turnaus. Näiden kaikkien kohtalo on edelleen epäselvä, mikä vaikeuttaa huomattavasti talouden suunnittelua.

Harjoitus- ja kilpatoiminnan osalta seuraamme edelleen toimenpiteissämme sekä THL:n että Palloliiton antamia suosituksia, sekä aloitamme joukkueharjoittelun heti kun se vain on rajoitteiden puitteissa mahdollista. Seura on varautunut myös mahdollisen pienryhmätoiminnan aloittamiseen mikäli kokoontumisrajoituksia aletaan purkamaan asteittain, ja tämä on kulloinkin vallitsevien suositusten puitteissa mahdollista. Tällä hetkellä jatkamme edelleen väliaikaisessa normaalissa.

Seuramme perusperiaatteet eivät ole muuttuneet kriisin aikana mihinkään, vaan tulemme työskentelemään Koronan jälkeisessä maailmassa entistä voimakkaammin näiden periaatteidemme eteen. Koemme, että yhteiskunnassamme on tulevaisuudessa entisestään suurempi tilaus paikalliselle, lähellä pelaajia laadukkaasti toteutetulle harrastus- ja kilpatoiminnalle. Tämän mukaan etenemme seuratyössä, tänään virtuaalisesti ja ennen pitkää jälleen yhdessä pelikentällä ja sen laidalla.

Parasta paikallista jalkapalloa,

Etelä-Espoon Pallo ry:n hallitus

Jussi Mononen (pj), Miikka Vainio (vara-pj), Jenny Malmström, Jaana Jalo-Ojanen, Aki Raula, Joni Teräväinen ja Ilkka Vanala

Lisätietoja:

Jussi Mononen, puheenjohtaja p. 040 525 1549

Miikka Vainio, varapuheenjohtaja: p. 044 044 3247

Ilkka Vanala, sihteeri p. 050 506 1082


Etelä-Espoon Pallo (EsPa) on Espoossa Matinkylän, Olarin ja Suurpellon alueella toimiva jalkapalloseura joka on perustettu vuonna 1988 jatkamaan Matinkylän Mahdin jalkapallojaoksen toimintaa. Seurassa on yli 700 rekisteröitynyttä pelaajaa, 5-vuotiaista jalkapallokoululaisista aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueisiin. www.etelaespoonpallo.fi

Sarjakauden 2020 alkaminen, Palloliiton tiedote

14.4.2020

Kilpailutoiminnan käynnistyminen kaudella 2020

Kauden 2020 kilpailutoiminnan käynnistämisen ajankohdasta ei toistaiseksi ole tarkkaa tietoa.

Palloliitto noudattaa viranomaisten ohjeistuksia ja suosituksia koronaviruksen leviämisen taltuttamiseksi. Palloliiton hallitus on jatkanut jalkapallotoiminnan keskeytystä ainakin 13.5. saakka valtioneuvoston linjauksen mukaisesti. Kansallisen kilpailutoiminnan aloitus seuraa ja kunnioittaa samaa linjausta.

- Arviomme on, että kilpailutoiminta on mahdollista aloittaa noin kahden viikon kuluessa siitä, kun viranomaismääräykset mahdollistavat joukkueiden harjoittelun. Tällä hetkellä on selvää, että kilpailutoiminta ei viranomaisten tekemien ratkaisujen johdosta voi missään tapauksessa alkaa ennen touko-kesäkuun vaihdetta, Palloliiton kilpailutoiminnan johtaja Pekka Soini tiivistää.

Palloliitossa on varauduttu siihen, että kauden aloituksen myöhästyminen voi vaikuttaa sarjajärjestelmiin ja kilpailutoimintaa ohjaaviin sääntöihin ja näihin liittyvää päätöksentekoa on tehostettu.

- Eri aloitusajankohtiin liittyviä skenaarioita ja sarjajärjestelmämalleja on laadittu useita. Kaikkien niiden lähtökohtana on tuottaa niin tarkoituksenmukainen kausi kaikille joukkueille kuin näissä olosuhteissa on mahdollista, Soini kertoo.

- Toinen lähtökohta on, että yhtään sarjaa ei jätetä pelaamatta vaan kaikki sarjat tavalla tai toisella saadaan pelattua, jos se vaan olosuhteiden puolesta on mahdollista.

Palloliiton hallinnoimien pääsarjojen (Kansallinen Liiga, Miesten Ykkönen, Miesten Kakkonen, Naisten Ykkönen) osalta aktiivista vuoropuhelua on käyty seurojen kanssa ja sitä myös koko ajan jatketaan. Veikkausliiga tekee kilpailutoiminnan osalta itsenäiset ratkaisunsa, mutta samoja suuntaviivoja seuraten.

- Käynnistämme kilpailutoimintaan liittyviä koulutuksia huhtikuun aikana ja näitä koulutuksia hyödynnetään myös asiaan liittyvässä tiedottamisessa. Lisäksi panostamme aktiiviseen tiedottamiseen verkkosivuillamme ja seurakirjeissä, Soini kertoo.


(https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/kilpailutoiminnan-kaynnistyminen-kaudella-2020)

Seuran toiminta poikkeusolosuhteissa, seuran tiedote

23.3..2020

Rakas seurayhteisö,

Etelä-Espoon Pallo ry on yli 30-vuotisen historiansa suurimman haasteensa edessä. Koronavirus on muuttanut alle kahdessa viikossa täysin koko yhteiskuntamme toiminnan ja poissa on toistaiseksi se normiarki, jossa myös EsPan yli 700 junioria kokoontui kentille ja halleihin yhteen harjoittelemaan, pelaamaan ja viihtymään hyvässä seurassa.

EsPan toiminnan tärkeimpiä perusperiaatteita on aina ollut laadukkaan matalan kynnyksen harrastus- ja kilpatoiminnan tarjoaminen paikallisesti ja lähellä pelaajia. Tästä esimerkkinä, nuorimmissa ikäluokissa pystymme edelleen tarjoamaan harrastuksen n. 50 euron kuukausikustannuksella. Käytännössä tämä toimintamalli on tarkoittanut sitä, että seuralla ei ole tarvittavia taloudellisia puskureita nyt kohdatun kriisin kaltaisesta tilanteesta selviämiseen ilman vahvan seurayhteisön apua ja tukea.

Tässä vaikeassa tilanteessa tarvitsemme ja pyydämme koko seurayhteisön apua ja tukea. Lisätiedot seuran toiminnan sopeuttamisesta sekä erilaiset mahdollisuudet auttaa seuraa ovat luettavissa liitteenä olevasta tiedotteesta:

Etelä-Espoon-Pallo-seuratoiminta-poikkeusoloissa.pdf

Lisätietoja:

Jussi Mononen, puheenjohtaja

p. 040 525 1549


Etelä-Espoon Pallo (EsPa) on Espoossa Matinkylän, Olarin ja Suurpellon alueella toimiva jalkapalloseura joka on perustettu vuonna 1988 jatkamaan Matinkylän Mahdin jalkapallojaoksen toimintaa. Seurassa on yli 700 rekisteröitynyttä pelaajaa, 5-vuotiaista jalkapallokoululaisista aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueisiin.www.etelaespoonpallo.fi

Haastattelussa Zyron Paro, edustusjoukkueen maalivahtivalmentaja

5.3. 2020

Kuka olet?

Olen Zyron Paro, alle kolmekymppinen innokas mv-koutsi.

Kerro omasta jalkapallourastasi.

Oman peliurani aikana pelasin pääsääntöisesti Atlantiksen riveissä ja teinkin jo 14-vuotiaana akatemiasopimuksen miesten kanssa, Petri Pyhällön kiinnittämänä. Atlantiksesta siirryin HJK:n riveihin jossa pelasin ensimmäisenä kautena 8 nollapeliä, mutta pahan loukkaantumisen seurauksena jouduin pitämään vuoden pelitaukoa. Palasin kentälle PK-35 BSM-rinkiin, mutta huonon kauden jälkeen ja selkävaivojen takia lopetin urani palloilijana siellä.

Miten päädyit maalivahtivalmentajaksi?

Olin useamman vuoden kokonaan pois jalkapallon parista kunnes tutustuin Ari Innalaan (Fc Honka naisten valmentaja). Arin kanssa kävin pitkiä keskusteluita jalkapallosta ja hän oli kiinnostunut mielipiteistäni entisenä mv:nä, puhuimme siitä olisiko minulla tuoda suomalaiseen jalkapalloon jotain lisää valmentajana. Tästä motivoituneena palasin takaisin PK-35:n riveihin maalivahtivalmentajaksi ja valmensin siellä lähes puolitoista vuotta junioreita.

Miksi EsPa?

Olen viime vuosina kouluttautunut ja kerännyt tietoa mv-valmennukseen liittyen. Koulutuksissa tutustuin Reposen Eemeliin, joka tietäen haluni, innostukseni ja taitoni taas puolestaan oli kertonut minusta EsPan päävalmentajalle Rasmus Janssonille. Muutaman tapaamisen jälkeen totesimme Rassen kanssa että ajattelemme samoin jalkapallosta ja tällä hetkellä valmennan EsPa:n edustusjoukkueen maalivahteja.

Millä fiiliksillä alkavaan kauteen?

Vuosi on lähtenyt hienosti käyntiin, viime kaudelta jatkavan Samin kaveriksi on tullut jo kaksi uutta sopimusmaalivahtia Alex ja Tommi. Toiveena ja tavoitteena on saada maalivahtirinkiin vielä muutama pelaaja, jolloin pääsisimme 5 maalivahdin voimin vahvasti kauteen, hakemaan ja tekemään joukkueen ja seuran tavotteita.

Mitkä ovat omat tavoitteesi?

Omia tavoitteitani ovat halu edistää suomalaisen mv-valmennuksen tasoa, pyrkiä tuomaan suomalaiseen jalkapalloon hyviä torjujia jotka ovat varustettuja hyvällä peliälyllä ja kliinisellä jalalla pelaamisella. Pitkäaikainen haaveeni onkin joku kaunis päivä työllistää itseni täysin jalkapallon parissa.


Rasmus Jansson EsPan edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi

16.1. 2020

Etelä-Espoon Pallo on nimennyt edustusjoukkueen uuden valmennustiimin kaudelle 2020.

SAPA:ssa viime kaudella valmentanut Rasmus Jansson pestattiin vetämään kunnianhimoista ja erittäin mielenkiintoista prosessia, jonka tavoitteena on nostaa edustusjoukkueen valmennuksen laatu uudelle tasolle.

Janssonilla on apunaan viisihenkinen tiimi, jonka jäsenet on tarkkaan harkiten valittu. Niin ikään SAPA:sta tullut Henri Jussila toimii EsPan hyökkäyspelivalmentajana. Joukkueen puolustuspelaamisesta vastuun kantaa tuttu mies, seuran valmennuspäällikkö ja edarin monivuotinen vastuuvalmentaja, Tuukka Uimonen. Myös fysiikkavalmentaja tulee seuran sisältä. EsPassa juniorivalmentajana tutuksi tulleen liikuntatieteiden maisterin Shashank Manen tehtävänä on huolehtia pelaajien fyysisestä kunnosta. Maalivahtivalmennuksesta vastaa PK-35:stä siirtynyt Zyron Paro. Lisäksi joukkueen valmennustiimissä toimii data-analyytikkona Antti Sinkkonen.

”Valmennuksen korkea laatu on yksi seuran strategian pääpainopisteistä. Edustusjoukkueen kuuden valmentajan tiimi mahdollistaa monien sellaisten toimintojen hyödyntämisen, joihin aiemmin ei ollut mitään mahdollisuuksia. Valmentajien erilaisiin osaamisalueisiin perustuvan tarkan keskinäisen työnjaon ansiosta valmennuksessa pystytään kiinnittämään huomio pieniinkin yksityiskohtiin. Jo nyt näkee, että olemme ottamassa valmennuksen laadussa jättiläisen harppauksen”, valmennuspäällikkö Uimonen kommentoi.

EsPan edustusjoukkueen harjoituskausi käynnistyi joulukuun alussa. Ensimmäinen harjoitusottelu pelataan lauantaina 18.1.2020 klo 19:00. Vastaan asettuu Matinkylässä toinen Kolmosen joukkue KoiPS.

Lisätietoja

Tuukka Uimonen, valmennuspäällikkö: p. 041 535 4071


Etelä-Espoon Pallo (EsPa) on Espoossa Matinkylän, Olarin ja Suurpellon alueella toimiva jalkapalloseura joka on perustettu vuonna 1988 jatkamaan Matinkylän Mahdin jalkapallojaoksen toimintaa. Seurassa on yli 700 rekisteröitynyttä pelaajaa, 5-vuotiaista jalkapallokoululaisista aikuisten kilpa- ja harrastejoukkueisiin. www.etelaespoonpallo.fi

2019

Manu Kujanpäälle kultainen ansiomerkki kauden päättäjäisissä

20.11.2019


Perinteiset kauden päättäjäiset pidettiin lauantaina 16.11. Tiistilän koulussa Matinkylässä. Vilkkaasta peliviikonlopusta huolimatta paikalla oli jälleen hieno edustus kaikista seuran joukkueista. Mukavaa yhteisöllisyyttä tilaisuuteen toi myös paikalla olleet pelaajien vanhemmat, sisarukset ja muut sukulaiset.

Palkituista erityismaininnan ansaitsee vuosien EsPan ja jalkapallon eteen tehdystä työstä liiton kultaisella seuratoimijamerkillä palkittu, seuran perustajajäsen, Mauno ”Manu” Kujanpää. Manu jatkaa edelleen seuratyötä edustusjoukkueen huoltajana.