Ook zin om te tafeltennissen?

Je bent van harte welkom!
De jeugd traint op woensdag (18.00u-19.30u) en vrijdag (18.15u - 19.45u).
De senioren trainen elke vrijdag van 19.45u - 21.15u. Daarna is het nog vrij spelen.
De 55+-groep speelt op dinsdagmiddag tussen 14u-16u.

Meer info? Neem contact op via het contactformulier of bel/app naar 0625086407 (Maarten)

3e plaats voor Essentia bij Wiltschut

In het Wiltschut-toernooi heeft Essentia een prachtige opmars gemaakt. Door subliem spel, hard werken en tactisch inzicht heeft het team de 3e plaats weten te behalen!

Piet Rijsemus, Thijs Stalpers, Johan Schuurman en René Frentz hebben in meerdere wedstrijden laten zien tot de toppers te behoren van de regio.
In de wedstrijd om de derde plek kwamen ze onverwachts op een 0-2 achterstand, maar dat werd snel omgebogen naar een 5-2 voorsprong. Aangezien er maar 9 potjes gespeeld hoefden te worden was dat genoeg om de winst binnen te harken.

Ze zullen volgend seizoen als een van de topfavorieten van start gaan aan het nieuwe Wiltschut-toernooi. Een team om trots op te zijn!

Uitslagen Clubkampioenschappen


Afgelopen zondag werden in ‘de Kooi’ in Bemmel bij Tafeltennisvereniging Essentia de jaarlijkse clubkampioenschappen gespeeld. Peter van Wetten,
Maarten Nijenhuis, Jos van Vorstenbos, Coen Derks en Daan Denkers mogen zich een jaar lang de beste van de club noemen!

Bij de Senioren A was het zeer verrassend dat Johan Schuurman de finale niet wist te behalen. In de halve finale was Luc Claessens tactisch te sterk voor hem. In de finale wisten Luc en Peter een hoog niveau te behalen, waarbij Peter net aan het langste eind trok

De Senioren B bracht een verrassende winnaar naar voren. Bij de bookmakers was Rene Frentz huizenhoog favoriet, maar hij werd tweede. In de finale was de afgetrainde Maarten Nijenhuis met subliem aanvalsspel hem de baas en kroonde zich daarmee tot clubkampioen.

Jos van Vorstenbos speelde de underdog maar was duidelijk de sterkste bij de Senioren C.

Coen Derks was in de finale van de Junioren A te sterk voor Tom Coopmann.

Daan Denkers ging er met de beker vandoor bij de Junioren B.