Ook zin om te tafeltennissen?

Je bent van harte welkom!
De jeugd traint op woensdag (18.00u-19.30u) en vrijdag (18.15u - 19.45u).
De senioren trainen elke vrijdag van 19.45u - 21.15u. Daarna is het nog vrij spelen.
De 55+-groep speelt op dinsdagmiddag tussen 14u-16u.

Meer info? Neem contact op via het contactformulier of bel/app naar 0625086407 (Maarten)

3e plaats voor Essentia bij Wiltschut

In het Wiltschut-toernooi heeft Essentia een prachtige opmars gemaakt. Door subliem spel, hard werken en tactisch inzicht heeft het team de 3e plaats weten te behalen!

Piet Rijsemus, Thijs Stalpers, Johan Schuurman en René Frentz hebben in meerdere wedstrijden laten zien tot de toppers te behoren van de regio.
In de wedstrijd om de derde plek kwamen ze onverwachts op een 0-2 achterstand, maar dat werd snel omgebogen naar een 5-2 voorsprong. Aangezien er maar 9 potjes gespeeld hoefden te worden was dat genoeg om de winst binnen te harken.

Ze zullen volgend seizoen als een van de topfavorieten van start gaan aan het nieuwe Wiltschut-toernooi. Een team om trots op te zijn!

OBTK in Bemmel

De Kooi in Bemmel is gastheer van HET tafeltennistoernooi van onze regio. Op vrijdag 2 september spelen de senioren van allerlei verenigingen uit de regio een toernooi tegen elkaar. Een dag later, zaterdag 3 september gaan de jeugdspelers van deze clubs met elkaar de strijd aan.

De organisatie van dit toernooi is in handen van TVO - Tafeltennisvereniging Oosterhout, Ttv Hutaf (Huissen) en TTV Essentia (Bemmel). Dankzij een goede samenwerking door vrijwilligers van deze clubs zijn er veel aanmeldingen binnengekomen.

Dit toernooi kan gezien worden als de start van het nieuwe seizoen. Veel spelers gebruiken dit toernooi als voorbereiding op de competitie die binnenkort van start gaat. Het belooft weer een prachtig seizoen te worden.

TTV Essentia doet ook mee aan de Rabo Clubsupport Actie. Als u lid bent van de Rabobank kunt u binnenkort uw stem uitbrengen op een club in de regio. Uw stem op TTV Essentia levert een prachtige bijdrage aan het bereiken van hun doel. De tafeltennisclub uit Bemmel wil de inkomsten gebruiken voor de aanschaf van nieuwe tafeltennistafels, maar ook voor tafeltennislessen aan scholieren als ondersteuning aan de werving en behoud van jeugd voor de tafeltennissport.

U kunt uw stem uitbrengen tussen 5 en 17 september. Kunnen we op u rekenen?

Interesse om bij TTV Essentia te komen tafeltennissen? Neem dan contact op via info@essentiabemmel.nl of via 0625086407. Of kom op een dinsdagmiddag (vanaf 6 sep) om 14.00 uur (55+groep) of vrijdagavond (18.15 jeugd, 19.45 senioren) langs in De Kooi in Bemmel.