Ook zin om te tafeltennissen?

Je bent van harte welkom!
De jeugd traint op woensdag (18.00u-19.30u) en vrijdag (18.15u - 19.45u).
De senioren trainen elke vrijdag van 19.45u - 21.15u. Daarna is het nog vrij spelen.
De 55+-groep speelt op dinsdagmiddag tussen 14u-16u.

Meer info? Neem contact op via het contactformulier of bel/app naar 0625086407 (Maarten)

Uitslagen Clubkampioenschappen


Afgelopen zondag werden in ‘de Kooi’ in Bemmel bij Tafeltennisvereniging Essentia de jaarlijkse clubkampioenschappen gespeeld. Peter van Wetten,
Maarten Nijenhuis, Jos van Vorstenbos, Coen Derks en Daan Denkers mogen zich een jaar lang de beste van de club noemen!

Bij de Senioren A was het zeer verrassend dat Johan Schuurman de finale niet wist te behalen. In de halve finale was Luc Claessens tactisch te sterk voor hem. In de finale wisten Luc en Peter een hoog niveau te behalen, waarbij Peter net aan het langste eind trok

De Senioren B bracht een verrassende winnaar naar voren. Bij de bookmakers was Rene Frentz huizenhoog favoriet, maar hij werd tweede. In de finale was de afgetrainde Maarten Nijenhuis met subliem aanvalsspel hem de baas en kroonde zich daarmee tot clubkampioen. Een 10-6 achterstand boog hij in een 12-10 overwinning om, wat hij in de halve finale tegen Sjaak Reijnen ook al voor elkaar kreeg.

Jos van Vorstenbos speelde de underdog maar was duidelijk de sterkste bij de Senioren C. Zijn manier van tafeltennis heeft soms wat weg van psychologische oorlogsvoering afgewisseld met een goede grap. Met deze tactiek was hij net te sterk voor Joop Dahm.

Coen Derks heeft een grotere prijzenkast besteld, want het past er allemaal niet meer in. Wederom een beker voor deze topper! In de finale van de Junioren A was hij te sterk voor Tom Coopmann.

Daan Denkers ging er met de beker vandoor bij de Junioren B. Met speels gemak wist hij de dappere strijder Sam Bierman te verslaan. Nienke Nijenhuis belandde helaas net buiten de prijzen.