Presentació

Benvinguts/es al nou espai U.E.E.C.(Unitat Educativa Específica de Centre).

Benvinguts a aquest raconet!!! .

Obrim aquest espai per segona vegada a Es Liceu, tenim moltes novetats per contar-vos.

La primera és que ja no som aula UECP, sinó que el nostre nom és encara una mica més complicat, som l'aula UEEC que vol dir Unitat Educativa Específica de Centre que és una nova modalitat d'escolarització en la qual s'integren alumnes amb necessitats educatives especials que es troben significativament allunyats/des del currículum, dins una aula pròpia, però dins el mateix centre escolar i sense perdre mai el referent del grup ordinari de cada un/a dels/les alumnes.

A més a més, també comptam amb una mestra d'audició i llenguatge, un educador d'aula, un mestre d'educació especial i una auxiliar tècnic educativa.

QUÈ PODEU TROBAR A AQUEST RACONET?

Trobareu el nostre dia a dia: idees posades en pràctica, tallers que hem duit a terme, feinetes que hem treballat, sortides curriculars, les Unitats didàctiques que treballarem al llarg dels cursos, el nostre projecte general anual, manualitats i totes les experiències que tenim programades per a quest curs escolar.

Ens agradaria arribar a aconseguir ser un punt de trobada per a totes les famílies del nostre centre, compartint idees, curolles i experiències.

EN DEFINITIVA, COMPARTIR.

 Nosaltres ja ens trobam en contacte  amb  altres  aules  similars a la nostra, amb altres blogs dedicats a les necessitats educatives especials i amb altres portals de comunciació alternativa.