Diagnosi

L’objectiu de la diagnosi ha estat trobar aquells punts forts que el centre ja està fent correctament sobre l’ús de les tecnologies digitals i, també, trobar aquells aspectes en què el centre ha de millorar. Per detectar-los, hem fet enquestes a l'equip docent, l'alumnat i les famílies. 


ENQUESTA SELFIE: Aquesta, és una eina gratuïta creada per la Comissió Europea, que ajuda als centres educatius a fer una diagnosi del seu grau d'implementació de les tecnologies digitals, aquesta eina, que és personalitzable i molt fàcil d'utilitzar, ens ha permès crear una enquesta per l'alumnat, una per l'equip docent, i l'altre per l'equip directiu. Amb totes les respostes hem obtingut un informe que ens ha ajudat a tenir una visió clara de punts forts i punts febles. 


ENQUESTA FAMÍLIES: Des de la comissió, vam crear una enquesta/formulari, en el qual preguntàvem a les famílies diversos punts sobre la competència digital dels seus fills i filles, alhora que també els preguntàvem com vivien la comunicació escola-famílies, i si trobaven a faltar informació a la pàgina web. En aquesta enquesta van participar 135 famílies, i les seves respostes ens van ajudar a extreure punts forts i punts febles en l'àmbit comunicatiu i en l'àmbit digital. 


RECOMPTE DE PUBLICACIONS WEB I COMUNICACIÓ AMB LES FAMÍLIES: Per valorar la comunicació de l'escola amb les famílies, també vam fer un recompte de publicacions fetes a la pàgina web des del curs 2018-2019 fins al curs 2021-2022. Amb aquest recompte vam veure que com a escola havíem millorat la comunicació amb les famílies, però que arran d'això penjàvem, potser menys informació a la pàgina web:

PUNTS FORTS I FEBLES

Aquests que trobeu a continuació són els punts forts i febles que ens han permès fixar-nos els objectius de l'EDC. 

punts forts i febles